torsdag 31 mars 2011

Öm

Febern kvarstår, får kontinuerligt panodil mot den och antibiotika mot ev. infektion.

Lite lätt öm här och där. Sov dåligt inatt eftersom det kliade mellan tänderna! Har nu ont i båda hälkuddarna så att jag försiktigt tippar på tå.

Jo, jo det ger nog en del problem detta med cellgifter...

/Mika

Benmärgsprov nr 2

Så var det gjort, andra provet. Svaret på om det finns leukemiceller kvar kommer att ta oändligt många dagar, känns det som i alla fall. Senast på tisdag hoppas de kunna komma med ett besked. Detta beror på hur lättanalyserad benmärgen är. Läkaren fick sticka/borra två gånger och ändå är det inte säkert att han lyckades. Mika tyckte själv att det kändes som han kom åt benmärgen.

Idag satt jag med när testet gjordes och jag klarade det utan att känna mig svimfärdig. Jag tjuvkikade lite när jag hörde hur läkaren tog i för att skruva in kanylen. Det var nog svettigt för dem båda. Mika är en tuffing!!



Idag har det gått 3 veckor sedan läkaren ringde och sa att Mika var svårt sjuk. Tre veckor… det känns som en evighet. Precis som det var att vänta barn har livet nu fått en annan tideräkning, man väntar på något bra men vet att det finns risker på vägen. En läkare vi träffade sa: -Det här kommer att bli vardag för er. Jag längtar dit…
/Monne

onsdag 30 mars 2011

Odling

Lätt feber har hållit i sig hela dagen. 38,3 nu på kvällen så nu har de tagit blododling för att fastställa antibiotika att sätta in.

Musiktips: Graveyard. Nyupptäckt band (för mig alltså) som är aktuella i både TV, skivsläpp och till Kirunafestivalen i sommar. Fullkomligt osar tidigt 70-tal med utsvängda brallor och feta mustacher.

http://www.youtube.com/watch?v=OnGBa8dVm6k

Mera blod

Lågt blodvärde på 77 idag så nu får jag två påsar blod, innebärande att jag är fast i ca 4 timmar.

Lite feber igår kväll så nu håller det koll på tempen och kommer ev. ta blododlingar och sätta in antibiotika så att jag inte åker på någon stor infektion.

Nu är nog de flesta överens om att Zlatan inte skall ta ALLA straffar och frisparkar, det är nog bara en person som behöver övertygas om det.

Viktigt prov imorgon för mig, då tas 15-dagars benmärgsprovet, dvs 15 dagar efter att behandlingen startat. Via benmärgen får de helt koll på om alla cancerceller är borta, vilket de skall vara enligt planen. Om det finns kvar så blir det troligen en ny cellgiftskur omgående.

Lite håravfall, inte primärt från huvudet dock. Om det är så att någon läsare brukar utöva Brasilians vaxning så KAN en dos cellgifter vara ett alternativ....

"Tisdagarna med Morris" av Mitch Albom var en snabbläst bok med tänkvärt budskap. Den kan rekommenderas.

Sitter nu med en annan mycket läsvärd biografi: "Scar tissue". Anthony Kiedis (sångaren i Red hot chili peppers) helt sinnesjuka uppväxt och liv. Den mannen hade nog gärna kommit över mina cellgiftpåsar för att exprimentera fram något kul rus.

/Mika

tisdag 29 mars 2011

Födelsedagskalas

Vi har turen att våra besökare passar på att fylla år när de är hos oss. Idag fyller Maria, grattis! Vi får passa på att äta något gott.

Lite förhöjd temp och huvudvärk igår kväll, var tvungen att kalla på huvudvärkstabletter under natten för att kunna sova.

Känns dock bättre nu på morgonen.

Fortsatt sjunkande vita blodkroppar så nu kan man väl konstatera att värdena sjunkit så som läkarna förväntat sig. Lågt HB också, 81, kanske orsak till huvudvärken....? Trombocyterna nere på 8 så jag har fått nya idag. Under 10 så fyller de på...


Anrika MoDo på väg ur elitserien, de blev mitt favoritlag då Micke Andersson gick dit 1979.

Om Lasse nu är inne på Phil Lynott så är nog King´s Call hans starkaste alster.

-20 grader i Sunderbyn denna morgon, inte fullt så kallt nu så vi går ut på en promenad.

/Mika

måndag 28 mars 2011

Vita blodkroppar

De vita fortsätter neråt och är idag på 1,0.

De vita blodkropparna har en del som kallas neutrofila och när de är under 0,5 så är man så infektionskänslig att man är i isoleringsläge.

Eftersom jag idag har totala vita på 1,0 och de neutrofila var på 0,5 när det totala låg på 1,7 i fredags så är det helt säkert lägre neutrofila idag, men något exakt värde var inte framräknat ännu.

Det är väl ungefär så det fungerar....ev blir man medicinare på kuppen.

Fortfarande dock inget hinder att åka på permis då jag är feberfri och mår bra. Solen skiner så vi åker nog en sväng till stugan och kollar läget innan Maria anländer vid lunch.

Barnens cup-helg: Tua avstod alla basketmatcher och hängde istället med Hjalmar. Joe och gänget hade chansen att ta hem cupen vid seger i sista matchen mot Brooklyn. Orken var dock slut och det blev en klar 1-7 förlust och tredje plats. Vi har haft en riktigt bra säsong med cupseger i Skellefteå för 1,5 månader sedan som kronan på verket.

/Mika

söndag 27 mars 2011

Hårömt

Precis när jag skall börja skriva så gör Lulä Hokky om det igen: utspelade, men kämpar sig till nya chanser. Kvittering i slutsekunderna igen och nytt sudden. Lite imponerande faktiskt.

Lite om blodvärdena: de vita blodkropparna ökade från 1,4 igår till 1,5 idag. Betyder det att återhämtning redan påbörjats, och beror det isåfall på att dosen inte tagit ordentligt?

Sjuksyrrorna vill inte spekulera, nytt prov imorgon bitti och sedan läkarrond, då kanske fler svar kan komma.

Kan dock meddela att jag har ett antal ömma punkter i hårbotten, vilket förmodligen är en förvarning om att Skalle-Per är på gång.

/Mika

Sommartid

Inväntar morgonens provsvar för att få klart om det är något tillskott som behövs denna dag, allmäntillståndet är dock oförändrat helt OK. Åker hem några timmar bara det är OK med sjuksyrrorna.

Lite önskemål om en viss IFK-tröja, men jag tycker jag har gjort klart vad som gäller: bröllopsfest = erhållen tröja.

                                                                     up for grabs

Juholts installationstal igår; jag börjar fundera över att ta steget till höger och socialdemokraterna. Gillar framförallt devisen att "Vattenfall skall producera billig el till folket". Seve/Kurre?

Tunga utmärkelser i familjen; kusin Kina vinner "Guldspaden" för grävande journalistik för radioreportaget om "När polisen är den misstänkta". Svägerskan Carina har vunnit Hjalmar Lundbohmsspriset för jämställdhetsarbete inom förskolan. Mycket berömvärda insatser!

För att väga upp ovanstående obehagliga bild så publiceras även denna skönhet:

lördag 26 mars 2011

Sovmorgon

I morse lyckades vi somna om efter proverna vid 6-tiden. Sov nästan till kl 8, vilket känns som det var ett bra tag sedan sist.

Sitter och får trombocyter då värdet på dessa gått under 10. Vita blodkropparna nere på 1,4 nu men jag mår fortsatt bra.

Brakmiddag, utan vin dock, på hemmaplan. Trots "isolering"... I praktiken så innebär det inte såå mycket, när jag är här på sjukhuset får jag portionsförpackade matvaror och jag får inte heller vandra omkring inne på sjukhuset. Går dock bra att gå ut eller åka hem.

Monne är på väg till Sundis, tillsammans med Rogge, Tua och Hjalmar för att kolla Joes match plus äta hamburgare. Idag skall avgöras vilket 98:a-lag som är bäst i stan.

Apropå hockey så spelar Jögge match på älven i Pajala mot bl a Esa Tikkanen, STORT! Om du kommer över hans Jofa-hjälm så är jag beredd att lägga upp en bra slant för den.

Annelie fyller år. GRATTIS! Rogge har beställt hemkörning av tårta till Strandvägen, trots att vi bor 3 minuter från kondiset. Jag får dock inte äta....

fredag 25 mars 2011

Isoleringsdags!

Idag var det dags för de blå trianglarna på dörrarna, det finns två dörrar in till rummet. Kommer ni och hälsar på är det den vänstra dörren som gäller. Tvätta och sprita händerna och i slussen var läkarens ordination.



Trots isoleringen får Mika åka hem och käka mat vilket kan behövas när han som idag fick E-kost.  E som i energikost och små tilltalande portioner. Små portioner var det, energigivande?? och  tilltalande?? , där är ju smaken som baken.
Inte ens jag som äter pölsa, isterband och blodpudding med god aptit kan med kalvsylta. Jag fick smuggla in en glass istället.

Nu längtar vi efter Rogge med familj. Anneli ska fixa fredagsmiddan!
Inget vin för Mika, han får blod istället.

/Monne

Nytt blod behövs

HB-värdet på 72, det är lågt. Nu skall jag få ett par påsar med blod.

Det vita blodkropparna tickar på nedåt och låg totalt nu på 1,6.

Lulä har drabbats av hockeyfeber, tänkte köpa ett par biljetter till söndagens match till Joe och kompis, de begärde igår 430 kr/st och det var ju innan gårdagens osannolika utgång.

Både Joe och Tua spelar cuper i helgen plus besök av Rogge m familj. Hoppas man kan delta i middag ikväll med ett glas rött.

Har förresten inte varit speciellt sugen på vin, i princip sedan jag blev sjuk i januari. Mat är jag dock konstant sugen på, jag tror det ger mig kortison som skall hålla uppe aptiten.... Ingen väger mig längre, de ser väl med blotta ögat att det inte är något bekymmer...?

Skall kolla när de tänker ge mig blodpåsarna så att vi kan ta oss ut en sväng innan kanske.

/Mika

torsdag 24 mars 2011

Inga stora förändringar

HB-värdet är nere på 85 vilken givetvis är en orsak till att man föredrar låg aktivitet. De vita blodkropparna sjunker fortfarande sakta men ännu håller jag mig frisk.

Det är bara att vänta.... Käkar lunch här och åker sedan hem för att återkomma ikväll, helt OK.

Varit på promenad med Göran, Monne och mor men jäklar så kallt det blåser.

/Mika

Vilken tur att datorn finns!!


Förutom kliniskt rena rum, färdiglagade middagar har vi nu också hembakta bullar och mazarinkaka. Nu finns det fika så att inte kilona rasar, läs Mikael.
/Monne

Ligger lite lågt i väntan på morgonens provsvar

Gårdagseftermiddagen åkte vi hem för att äta mors köttbullar och träffa de små köttbullarna. Skönt att ha nära hem.

Intressant att se värdena nu, känner mig helt klart darrigare och svagare.

Angående böcker så har jag nu läst Mari Junglind, Ann Rosman, Jo Nesbo och allvarligt: hur realistikt är det att det utförs 7 mord i medeltidstappning på Marstrand, 5 mord av en tonåring på Gotland med närmast övernaturliga krafter eller 5 mord i Oslo bara för att dölja att man vill ta bort sin otrogna hustru?

Vad gör Åsa Larsson? Har hon fått skrivkramp? Väntar på nästa del i historien om Rebecka Martinssons äventyr i Kiruna.

Skall ge mig på Pellos bidrag "Tisdagarna med Morris" vilket blir ett avsteg från deckargenren som dominerar svenska pockethyllor.

Återkommer med lite stats under förmiddagen.

/Mika

onsdag 23 mars 2011

Lite morgondrama

Nu händer det en del i kroppen, skulle sätta ögondroppar på toaletten då jag kände att det snurrade till. Vaknade liggande över tvättkorgarna, tog mig tydligen upp innan jag åter vaknade upp i hallen då Monne kom från morgonmys med Joe och undrade vad jag och Tua gjorde?

Inget minne av fall eller blåmärken men det är lite läskigt när man inser att man faktiskt inte har så jäkla bra koll på vad som händer eller ens får en förvarning om att man är på väg att svimma.

Lite frukost och sedan åkte vi in på avdelningen igen. Blodtryck osv helt OK, blodprovssvaren kommer under förmiddagen.

Jag har varit stenhård i magen och fick en del medicament plus katrinplommonpuré av mor vilket gjorde att jag rensade rejält i magen under kvällen och natten, kanske all näring försvann lite för snabbt helt enkelt...?

Möjligen påverkad av alla tecken på att Tua skaffat pojkvän också....finns det cellgifter mot sånt?

/Mika

tisdag 22 mars 2011

300 meter flås

Det börjar märkas lite dålig form, vi skulle ta en promenad på isen i vårvädret efter lunch. Det var lite genomslag och efter ungefär 150 meter andades man som en blåsbälg.

Det var bara att vända. Doktor Lena är nöjd med hur värdena ändrats och det kan bli kvarliggande från imorgon...Jag får i alla fall möjlighet att kolla hockeyn på TV hemma ikväll, och till fam Frank så vill jag bara säga att jag INTE kommer jubla om det inte görs av laget med snarlika AIF-tröjor.


Såg för övrigt Mattes DVD från Canada Cup-finalen 1987, 3:e och avgörande. I mitt minne så slog sig Canadensarna sig till seger inför blundande domare, men detta var ju inte så farligt... Snarare en mängd snygga kombinationer. Det kanske var något möte något år tidigare då de försökte slå sönder Den Röda Maskinen?

måndag 21 mars 2011

Hemma!

Här går det undan, eftersom värdena fortfarande är en bit ifrån isolering och då jag mår bra så blev vi hemförlovade. Nu är hustrun mer inne på att de behöver platsen för nya patienter och att det är enda anledningen.

Jag åker in varje morgon och lämnar prover, när det blir isoleringsläge eller jag blir sjuk med feber eller liknande så åker vi in igen.

Känns skönt att vara hemma en dag eller två.

/Mika

När ska gifterna börja verka?

Idag är det sista dosen med cellgift och Mika känner sig OK. Nu återstår ännu en väntan på vad som ska hända. Sjuksyrran sa att det är lite olika hur man reagerar efter behandlingen. Vissa börjar må illa några dagar efter att behandlingen är slut, andra kan inte äta och många får infektioner av olika slag...

Mika tycker att jag blivit hypokondrisk av mig när jag spritar händer och handtag flera gånger om dan. Jag får väl erkänna att det ligger lite sanning i det. Jag som i åratal inte brytt mig om att tvätta händerna innan maten, utan tänkt att lite skit gör ingen skada, har fått ändrade vanor.



I rummet som ligger på 6:e våningen, är handtagen till fönstren bortplockade.  Joe såg det direkt och drog slutsatsen att det är för att patienterna inte ska ta livet av sig. Onödigt kan jag tycka när man lyckats ta sig ända hit.

Utsikten är fin och vi ser en liten sjö. Personalen brukar slå vad när isen går, vi kanske får vara med på vadslagningen?

/Monne

Ps. Det är toppen att läsa alla inlägg. Det går också jättebra att fortfarande använda den gammeldagsa telefonen för att prata med oss…  eller vi kanske skulle börja skypa??  /Ds

söndag 20 mars 2011

Klippning

Vi håller i med en promenad på morgonen och en promenad på eftermiddagen, bara slangarna kopplats loss. Jag har efterlyst en motionscykel oxå, vi får se hur det blir med det....
Finväder och självporträtt



Trevligt besök idag av Matte o Nina samt Pello o Vickan. För att slippa gigantiska tussar på kudden på morgonen så fixade Vickan ner volymen en aning....

Stats söndag

Matchvikten åter; 63,6 kg. HB-värdet 94 (min gräns för blodtransfusion har de satt till 85).
Vita blodkropparna har gått ner från 57,1 i torsdags till 6,6 och är nu inom gränsvärdet, sedan handlar det tydligen också om hur många som är ofullständiga med dåliga celler oxå...
Neutro ligger på 5,19. Under 0,5 på denna då blir det isolering, vilket syster Klas trodde det var dags för på tisdag ungefär...nåväl de har ju sett detta någon gång förut....

Starkare grejjer behövs?

Söndag morgon och dag 4 av första 5 med cellgifter och jag känner just ingenting. Att man är pigg och fräsch är väl troligen att föredra framför evx lunginflammatio, men det blir sega dagar.

Två böcker utlästa och ganska många kvar efter att Matte o Nina fyllt förrådet. Tror jag skall börja med lite bok- och filmrecensioner?

Nu under helgen blir det inga läkarbesök så någon fullödig analys av läget har vi inte fått, men jag skall be att få uppdaterade stats av blodvärdena så man ev. kan se någon förändring.

Vi fick sovmorgon till nära kl 6 i morse och har sedan legat och snoozat, går upp och tar en java nu.

/Mika

lördag 19 mars 2011

Godmorgon världen

Lördag morgon: Väckning 05.15, provtagning, duschning, kaffe och promenad. Mika lite andfådd av promenaden, men han orkade runt hela sjukhuset. Målet är att komma ut två kvartar om dan. Det är bra att vara ute och få frisk luft. Även när han ligger isolerad får han gå ut om han orkar det, huvudentrén ska undvikas.

Inom kort räknar de att han blir isolerad. Vita blodkropparna som varit höga sjunker, vilket är bra. Tyvärr sjunker även de goda vita som ska skydda kroppen mot infektioner. Han har fått nya tabletter som ska skydda mot virus och svampsjukdomar. Även om han är isolerad får han ta emot besök. Enda att tänka på är att man är fullt frisk, inga förkylningar eller halsont. Inga sötsaker och färska frukter fås ta in på rummet. Det är uppiggande och roligt att få besök.


Fredagsmyset igår bestod av besök och Så ska det låta. Igår kväll när de kopplade på andra påsen med cellgift började pumpen larma…luft i slangen stod det på displayen…jag trodde jag skulle tuppa av. Det är ingen fara med små luftbubblor sa sjuksyrran och snärtade med fingrarna mot slangen. Stora bubblor då tänkte jag men vågade inte fråga. Det blev att sitta uppe och vänta på att påsen tog slut innan jag vågade blunda.

Morbror Lasse och Maggan var förbi. Lasse är ruttad sjukhusliggare men vi hoppas att vi slipper honom här...förutom på kortare besök förståss :)


/Monne

fredag 18 mars 2011

Stats

Värdena förändras som förväntat. Blodvärdet har stigit till 97 efter två påsar transfusion igår. Vita blodkroppar har halverats men är ändå flera gånger högre än normalvärden. Nu minskar dock även de vita blodkroppar som hanterar infektioner så det kan blir "isolering" vilken dag som helst nu. Helt enligt plan dock.

Väger över 66 kg, gått upp ca 2 kg alltså. De trycker ju i och för sig i mig ca 4 liter vätskor per dygn så det är väl inte så konstigt...

/Mika

Fredag morgon

väckning och testning kl 05:10! Kört 1,5 dygn (3 pass) med cellgifter och det känns inte nånstans, var detta allt?
Nä, inser att det lär komma en hammare, om inte annat då de kört hela kuren i 5 dagar och allt immunförsvar är kört i botten.

Såg "I rymden finnns inga känslor" streamat igår, rekommenderas härmed.

Skall förhöra mig om lite blodstatus osv, händer det något...?

/Mika

torsdag 17 mars 2011

Semlor är gott.

Mamma och Tore har kommit ner för att lösa av Karin. Mammas födelsedag idag, älskade mammas födelsedag firade vi med semlor. Passa på att käka semlor nu tyckte sjuksyrran, blir det isolering är det stopp med sådana gosaker. Det var inte riktigt så här vi hade hoppats på att fira hennes dag. Det får bli bättre nästa gång.


Idag har Micke fått två påsar blod. Blodvärdet var lågt. Det kändes lite spooky först…hur dålig är han tänkte jag…men när han käkat mat och semla med blodpåsen hängande i sidan kändes det ok. Nu väntar han på nästa omgång cellgift. Det blir en till kväll och natt med droppbyten.

Godmorgon Sverige...

...på sjukhus existerar inte sovmorgon. Det var väckning kl 6 för provtagning. Visserligen väcktes jag 5 av att Harry och sjuksyrran surrade i korridoren. Igår var hans rum tomt och det höll på att städas. Jag trodde att han gått och kolat. Han har legat isolerad (rum med en blå triangel på dörren betyder att någon ligger isolerad). Visserligen känner jag inte Harry med det ger hopp.


Igår kväll vid 8 satte de in cellgiftbehandlingen. Kl 21, 23 bytte de påse, kl 24 var det dags för ögondroppar, kl 2 borttagning av dropp. Inte konstigt att mina ögonen är svullna.
Ögondropparna är till för att skydda ögonen...en av biverkningarna...det finns nog många fler...men jag vill nog inte veta alla...inte just nu..

Kl 8 sätts en ny omgång in. Vi ska käka frukost först. Mika mår ok.

onsdag 16 mars 2011

cityakuten?

Evig väntan på att komma till kirurgen för att lägga in en enkel slang. Hur mycket akuta operationer kan de ha? Tror jag måste smyga ner på studiebesök, ser det inte ut som på Cityakuten så blir jag lite lätt irro.

Monne äter mors köttbullar och jag fastar i väntan på OR.......

Idag kör de igång...

Micke har legat i näringsdropp i natt och det gör han ännu. Han fastar i väntan på att de ska operera in slagen i bröstet. När den är där sätter de igång med cellgiftbehandlingen. Läkaren var nyss förbi och berättade att Micke inte har den kroniska varianten utan  "bara" AML. Om det är ett bra eller dåligt besked har vi ingen aning om och det spelar ingen roll. Vi får ta det som det är och kämpa på hur som helst.


När barnen var förbi igår sa Tua att hon inte visste att det var cancer. I morse blev hon jätte, jättesur på fammo som inte lät henne cykla till skolan. Konstigt tyckte hon trots att det är 1 meter snö ute. Det är väl hennes sätt att reagera...

Barnen har lite olika uppfattning om kommande flintskallighet. Tua vill INTE att han ska tappa håret. Joe VILL att han ska tappa håret så att han blir frisk. Mitt förslag att använda mommos gamla peruk mottogs inte med jubel. Konstigt...Signars perukmakare som lyckats så bra...

Vi frågade läkaren om hur länge det tar innan han tappar håret. Hon trodde på ett par veckor innan hår börjar lossna. Det blir nog att ta hit Vickan och korta ner kalufsen.


 Ett hett tips: Har ni inte kollat in Signar i Dansbanan i Täfteå, gå in på svtplay, titta och lär känna karaktärerna i denna mycket speciella dokusåpa. Micke har inte kunna sluta titta när han väl börjat.



Matte och Nina var förbi. Kul med besök. Det bryter väntan. Hur kan det vara så jobbigt att bara ta det lungt och vänta? Vi fick en massa böcker som vi kan fördriva tiden med. Det gäller att vänja sig vid detta, vänta, läsa, vänta, titta på Dr Phil, vänta, titta på Melrose, vänta, ännu ett avsnitt av Melrose, vänta, läsa, vänta.

Vi kommer att var experter på en massa kvalitétsserier efter tiden här!

tisdag 15 mars 2011

första natten

Första natten, av många som det verkar, här. Ingen slang ikväll, blir väl direkt imorgon då, innan frukost.

Kollat svt play; Säkert-avsnittet ur "Dom kallar oss artister" när Monne var och hämtade barnen. De tyckte nog det var ganska OK, här. Vi har ju i alla fall dator och Cartoon Network.

/Mika

Läkarbesök

Läkaren var och informerade om läget. De har konstaterat att det är akut myeloisk leukemi. Det kan även vara en kronisk leukemi som övergått i en akut sådan. Detta får vi svar på imorgon. De förbereder dock för att sätta in behandling, cellgifter, för att behandla AML som den kallas. Detta görs genom att de sätter in en slang i bröstet. Läkaren har bokat in tid på kirurgen för detta ingrepp. Ingreppet görs idag eller imorgon bitti.

Behandlingen vid AML kommer att innebära ca 5 dagars cellgiftbehandling, 3-4 veckors återhämtning. Detta görs 3-4 gånger. Efter andra eller tredje behandlingen kan det finnas möjlighet att vara hemma kortare perioder. Det blir med andra ord många månader i detta rum...

Kronisk leukemi behandlas i tablettform och det kan vara så att det räcker med det. Vi vet inte riktigt vad som gäller här...

Idag ska barnen få komma och hälsas på.
Joe tycker sjukhuset är ett dårhus där männinskorna ser döda ut. Han kommer ihåg hur det var när vi hälsade på gammel på långvården. Han kommer få se att vi är på lyxavdelningen! Vi har ju platttv
och Micke får beställa önskekost. Han har redan bytt ut isterband mot annat gott.



Bra info om AML har jag hittat på
http://www.cancerfonden.se/


http://www.blodcancerforbundet.se/

Nytt besök

Karin har kommit till oss och det uppskattat av oss, visserligen på olika sätt...
Tua tycker att det är spännende att se om hon vuxit om fammo.


En av fammos bästa egenskaper, enligt Tua, tycks vara att hon är kort!


I söndags for Mickes bröder hem.
Jag var lite orolig, eller ganska orolig när Peter skulle köra hem till Kiruna.
-Jag tar det lungt sa han.

Några timmar senare kom dock ett sms från äldsta brodern.
"Rena skräckfärden, bajs i byxan."

Sms och kontakt uppskattas av oss. För varje gång jag säger att Micke är sjuk, känns det konstigt nog bättre.


Idag har han varit hos tandläkaren. De kollar att han inte har någon infektion i tänderna som kan sprida sig när behandlingen sätter igång. Han har också fått medicin som ska hjälpa eller skydda?? njurarna.
Blodprover har också tagits i vanlig ordning. Vi fortsätter vänta och hoppas att provsvaren kommer snart. Tiden sniglar sig fram.
Kram M

måndag 14 mars 2011

Vi prövar om det funkar.

Hej,
jag och Karin har prövat hit och dit men nu verkar vi ha kommit in på rätt sida för att kunna skriva inlägg.
                                                           Kåbdalis 6 mars 2011.