onsdag 27 mars 2013

Påsk

Det har gått en månad sedan Mika lämnade oss, vilket fortfarande känns helt overkligt.
Begravningen som var för en vecka sedan var tung, men samtidigt vacker och fin.
Allt stöd som vi fått och får av er hjälper oss igenom det tunga.

Barnen är i skolan på dagarna och de verkar fixa det bra. Jag har inte börjat jobba ännu. Det är fortfarande mycket sorg som ska ut och ännu är jag inte stabil nog att ta hand om vetgiriga elever.
Dagarna fyller jag med bla telefonsamtal, mejl och pappersexeceris. Det är otroligt många dokument som ska fyllas i. Jag har som mål att försöka promenera varje dag och tack vare det fina vädret så har jag nästan nått det målet.

Jag vet att många av er tycker att det är tufft att ringa eller träffa oss. Jag känner likadant med nya personer som jag träffar för första gången efter dödfallet. Första mötet är det jobbigaste. Det krävs en del mod. Sen när det är gjort, då kan vi prata om vanliga saker också. Det behöver jag. Det är räddningen. Att vara ledsen är tärande. Och jag är ledsen...

Med Joe och syrran hjälp hoppas jag att bildspelet från begravningen går att se på länken nedan. Det är många helt underbara minnen som finns och det var otroligt svårt att gallra bland bilderna. Hur komprimerar man ett liv till 15 minuter?
http://youtu.be/Zd3Sp9qiHug

Jag och barnen far upp till Kiruna under påsken. Vi hoppas på finväder.
Stor kram till er alla! Hoppas ni får en fin påskledighet (ni som är lediga).
/Monne

tisdag 5 mars 2013

Annons

Dagarna sniglar sig fram. Sakta men säkert betar jag av göralistan med hjälp av bla syrrorna. Saker som jag inte har någon lust att göra och önskar att jag kunde strunta i. Det är så otroligt smärtsamt och ändå är det bara början.
Barnen har börjat skolan igen och jag är så stolt över dem. De har det inte lätt och det är modigt av dem att möta alla klasskompisar och lärare igen. Joe var även på sin första hockeyträning igår och det var extra tufft.
Kram Monne

Behöver ni hjälp med boende, hämtning mm inför begravningen, hör av er till mig så ordnar jag/vi det.





För er som ska komma på minnesstunden, ring Fonus. Där får ni uppge om ni har någon specialkost.
För avskedscermonin har närmaste familjen köpt var sin ros. Övriga som vill ha en ros eller dylikt får införskaffa det på egen hand.