söndag 3 juli 2011

Skön helg

Dåligt med inlägg nu då det finns så mycket annat man kan göra. Ligga och läsa på verandan, äta alla måltider utomhus. Bada bastu och sitta på verandan med en folköl i handen.

Provtagning i Sunderbyn imorgon, får se om det är några kändisar på avdelningen eller om alla gått på semester.... Till Umeå blir det resa på torsdag då vi tar det halvoroliga benmärgsprovet som visar hur behandlingen fungerat, så här långt i alla fall...

Här kan man sitta en stund och filosifera.

4 kommentarer:

  1. Hej från Kiruna. Vi kom hit från Pajala ikväll, ska försöka ta oss till Kebne imorgon. Superspännande tycker Malte. Märta blev kvar i stugan hos mormor, något motvilligt.

    Det är så roligt att ni får tillbringa supermysig sommartid i stugan, vi håller tummarna för att alla prover går som det ska.

    SvaraRadera
  2. Hej kära barn!

    Gick provtagningen bra? Fanns kändisarna kvar eller är alla ute och lapar sol.

    För oss är det dagen efter Kirunafestivalen. Maria ligger på soffan och sover.

    Känns bra att veta att ni får njuta av sommaren i stugan.

    Kramar från Eivor, Tore och Maria

    SvaraRadera
  3. Hej igen kära barn!

    Hoppas ni haft en fin dag igår och att resan imorgon till Umeå går bra. Vi håller alla tummar och tår för ett positivt resultat.

    Kram från Eivor och Tore

    SvaraRadera
  4. Okej, nu gäller det!

    Vi håller allt vi har för att det blir ett bra prov i dag. Syrran och brorsan är ju Bulgarien helt utan internetuppkoppling (underligt, men bara det är kanske semester i sig) men jag vet att de håller allt med.

    Kramar!

    SvaraRadera