måndag 25 juni 2012

Äntligen måndag!!

Natten på sjukhuset har varit helt lugn.
Tre MR undersökningar vill läkaren genomföra, rygg, njurar och lever. Sedan blir det kärlröntgen, ultraljud eller PET-röntgen för att kolla halsförträngningen och leukemin.

Vi är hemma på permis. Lätt regn idag.
Myggen trivs och Mika likaså när han får pyssla på, läs städa.

Synd att England förlorade. Där rök nog vår chans att vinna EM tipset.
Det blir till att börja köpa Triss igen.
//Monne

3 kommentarer:

  1. Vi följer bloggen. Hade tänkt komma förbi igår för Lars-Eric skulle "golfa" (eller slå vid ranchen). Såg dock att ni har full styrka där, så vi ringer en annan dag. Imorgon åker jag med Agnes och mormor till Övertorneå och hälsar på min morbror (och lagar bilen samtidigt).
    Har läst två böcker- Jo Nesbö- Rödhake- som jag verkligen rekommenderar och Santa Psyko av Johan Theorin som var sådär. Jag har läst andra böcker av honom och var lite besviken. Har precis påbörjat Åsa Larssons bok som jag hittade på biblo idag.
    Annars följer vi också fotbolls- EM. Agnes konstaterade att de pratar mer om fotboll än spelar själva matchen. Det är väl halva nöjet. Tycker att Daniel nannskog och Johanna gör ett kanonjobb på SVT. Hör ni på sommarpratarna? Lyssnade på David Hellenius igår och det var roligt och med självdistans. Vi önskar er allt gott tills vi ses.
    Kramar från sessan, agnes och L-E

    SvaraRadera
  2. Tyskland-Spanien i final med vinst för Tyskarna så har ni vunnit 7.500:-.
    Själv är jag inne på att Italien ska slå Spanien i finalen, då är det jag som tar hem potten.

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder från midsommar! Vi lånade ju stugan i fjol, helt underbart!

    I år har vi ägnat midsommarhelgen åt målning i Jarhois. I kombination med intensiv myggfäktning. Manfall bland målarna har inneburit att garage plus två väggar nu är färdiga. Tillbaka på jobbet med träningsvärk i axlar och massor av kliande bett!

    Tänker på er och håller alla tummar för bra provresultat.
    Stor kram, Åsa

    SvaraRadera