söndag 6 november 2011

Nedfasning av kortisonet

Känner inte just någonting av minskningen av kortisonet som gjordes förra lördagen, därför minskade vi med ännu en tablett i fredags. Prover togs i Sunderbyn i torsdags och värdena var helt ok. Lite lågt hb, under 120 för tredje veckan så nu tog vi även en retacritspruta för att stärka blodvärdet. Tänkte ändå åka in imorgon och göra en tappning för att få ner järnvärdet.

Nästa Umeåbesök blir först den 16 november så nu kör vi var tredje vecka i Umeå och två provtagningar däremellan i Sunderbyn.

Gjorde ett försök i torsdags att spela golf med Monne och Pekka som tagit med klubborna från Kiruna. Trots sol och flera plusgrader så var det stora fält med frost på gräset. Ändå en hel del som var ute på banan. Efter att ha kollat med bla Jörgen i shopen så gick vi ut men redan på tredje hålet kom elaka farbrorn och körde oss, och alla andra, av banan. Nåväl det var lite hårt, med studsiga inspel på greenerna.

Bättre gick det idag då Matte äntligen lyckades få till det med att få ut grannpojken Jonas på en runda. Lite disigt och någon regndroppe men ändå riktigt skön runda. Fick ihop 23 poäng på 13 spelade hål så det var stundtals riktigt bra spel.

Tua, med Monne som matchvärd, har spelat Halloweencup i basket och vunnit 2 samt förlorat en match. Lite avbytare och därmed mycket spel för tjejerna.

/Mika

3 kommentarer:

  1. Det låter som en positiv utveckling på sjukdomsfronten!

    Jag har skrivit hemtenta och inlämningsuppgift i helg och är nu klar, alltså helt klar med mina studier. Känns skönt, kanske släpper stressen lite.

    Längtar till jul och att få träffa er!

    SvaraRadera
  2. Dåligt med uppdateringar.....

    SvaraRadera
  3. Jag kommer till Kiruna sent på kvällen 21 december och åker hem igen den 1 januari, förresten.

    Kram!

    SvaraRadera