tisdag 16 augusti 2011

Ser bra ut

Efter att ha tagit prover i Sunderbyn igår och varit ner till Umeå idag så kan vi konstatera att levervärderna stabiliserats och, i vissa fall, gått ner något.

3-månaderskontroll med nytt benmärgsprov är planerat till den 12/9. När jag pratade om att det provet kändes ganska avgörande gällande hur det gått med leukemin så blev läkaren först lite frågande. Hon menade att mina blodvärden var så bra att hon inte såg någon anledning till att benmärgsprovet skulle visa annat än att leukemin är fortsatt borta.

Satsar på att delta i innebandygängets "Lapland Open" i Rutvik imorgon, tyvärr visar det regn motsvarande sodom och gomorra. Bara att bita ihop och fälla upp paraplyet....

/Mika

11 kommentarer:

  1. Det låter ju riktigt bra!
    Lycka till i morgon!

    SvaraRadera
  2. Det verkar toppen!! Kramar från oss

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt roligt att läsa! Hoppas du kan titta in på Snickargatan någon vecka när du är här. Kram till er alla hälsar Jarlenforsarna, Ernst och Lisa!

    SvaraRadera
  4. Fortsatt bra nyheter!, skönt att höra att du åter börjat träna. Var precis själv o kuta med Borren, 5 km på jägarn i lätt duggregn...målet är att springa jägar milen med styrfart 25 aug!, ha det bra mvh Pålle!

    SvaraRadera
  5. Låter fantastiskt bra! Heja!

    Ser fram emot besöket till helgen. Micke, du får komma hit nästa år, men lika bra är väl det för jag kommer nog sätta resten av familjen på att hjälpa mig att skruva upp hyllor och annat flyttstök som du då slipper.. ;)

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Härliga nyheter!

    /Jättestora kramar från Martin och Johanna

    SvaraRadera
  7. Vilka härliga nyheter! Grymt skönt att allt går åt rätt håll.
    Hälsa hela familjen.
    Kram, Åsa

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Vilka bra nyheter du kommer med!

    Njut av golfen men se bara till så du inte blir kall och blöt. Tänk på att varann person är förkyld nu.

    Sköt om dig själv och de dina!

    Kramar från oss

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  10. Oj jag råkade trycka fel. Underbart att höra att allt går åt rätt håll.Du får nog inte förta dig o vara alltför duktig tids nog så klår du nog Peter i golfen. Kramar

    SvaraRadera
  11. Oj.. Vilken härlig läsning ! Är på sjukbesök på Piteå sjukhus. Margareta fick en ny. Kula till vä. höft .. nej hö. i går. Många kramar från oss. Ps Har hört rykten om att Du skådats på ICA Ds

    SvaraRadera