fredag 5 augusti 2011

Uppdatering levervärden

Något försenat har vi fått utvärdering av gårdagens prov i Sunderbyn. Levervärdena har stigit ännu en aning och läkaren ökar dosen immunhämmande till de ursprungliga 6 tabletterna om dagen.

De säger att värdena inte är jättehöga så att några akuta åtgärder behöver sättas in, de försöker få kontroll på det genom ovanstående justering av medicinen. Det känns ingenting för min del i alla fall.

Nytt prov i Sunderbyn på måndag.

Gårdagens runda kröntes med en eagle på Bodens 16:e hål. Inspelet från 140 m gick i koppen efter en studs eller två....:-)

/Mika

5 kommentarer:

  1. Det verkar som att immunjusteringen funkar bra för både det ena och det andra:) jag skrotar på i stugan i helg så kom gärna förbi.

    SvaraRadera
  2. Trevligt att du fixat till en eagle på 16:e, bra jobbat. Jag är kvar i Kiruna men ska åka hemåt imorgon. Har lite golf abstinens, trodde aldrig att det skulle inträffa.
    Håller tummarna för att dina levervärden kommer att sjunka.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Bra att doktorerna håller koll på värdena och att du håller igång golfen. Ebba Tjärnberg har sovit hos oss för första gången och nu är de i sin lilla "koja" på Smedkroksberget (föräldrarna såg Håkan Hellström på kalaset; säkert mycket energi på den konserten). Kramar från ett något kylslaget Luleå

    SvaraRadera
  4. Det verkar som att de har saker under kontroll, läkarna. Skönt att du inte känner av det!

    PS. Jag har missat Dexter, säsong 5, episod 2 och 3. Om någon vänlig själ, (läs: ex. Kina), har dem hos sig får du hemskt gärna skicka till mig, borde gå att skicka med www.skickafilen.se till mariafilm@gmail.com

    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Eller förresten så är www.Sprend.se bättre

    SvaraRadera