onsdag 26 oktober 2011

Nyttig mat

Linas matkasse nr 2 har anlänt och vi kan bara konstatera att vi nog aldrig kommer äta nyttigare. Fisk en gång per vecka, rotsaker, grönsaker mm. Gårdagens laxfilé, matkorn och mangosalsa fick t o m bra betyg av Tua. Inte av Joe som har lite svårt för det där med fisk.


Det där med självordination av vilka mediciner jag skall äta fick jag backning på, här ändras ingenting förrän vi träffats på fredag...jag är inte färdig doktor ännu antar jag.

Spelade helt ok runda med Görre i måndags. 14 hål, 21 poäng, från gul tee. Har börjat få tillbaka liiite längd igen. Skall förresten förbi Jörgen idag kl 12 och testa några nya Drivers. Minusgraderna hänger i luften men det skall nog fungera.

/Mika

4 kommentarer:

  1. Vi har premiärvecka med Linas. Testade Ajvargratängen idag, mkt god, föll t o m kidsen i smaken när vi kompletterade med lite korv på deras tallrikar.

    Verkar sunt att låta de legitimerade vitrockarna styra det där med medicinerna...

    SvaraRadera
  2. Ser nyttigt ut. Här i huset blev det pasta och bacon, fett och kolhydrater . . . Flyger ned till Uppsala på fredag för att fira att Kina blivit sambo och därmed blir det inflyttningsfest.

    SvaraRadera
  3. Hallå!
    "Linas" både låter och ser jättegott ut. Framför allt otroligt skönt med nya maträtter. Inspiration för vardagsmaten just nu, är ungefär noll. Men det där konceptet finns väl inte här i Kiruna...

    Grinigt kallt här i Kiruna, inte ens snö som lyser upp. Nu vill vi ha vinter!

    Har diskuterat Turkiet med Mattis några dagar. Nu har han släppt bomben, han vill inte följa med. Han ska ju resa så mycket med skolan i vår;Stockhom, Riga och Barcelona. Huu, vad det känns hårt i modershjärtat att han inte ska följa:(

    Det är bara att vänja sig...

    Men jag är glad att han följer med till stugan nu på höstlovet i alla fall.

    Kram till er alla!

    Lenita

    SvaraRadera
  4. Ser jättegott ut, kan ni inte lägga ut några av recepten ni gillar? Ex kikärtsgrytan!

    SvaraRadera