onsdag 4 juli 2012

Dag 2

Inget nytt har hänt. Mika känner inte av behandlingen. Vi har tillbringat eftermiddagen i stugan. Klarblå himmel hela dagen!!
Varje dag mellan 14-20 får han permis och än går det bra att åka hem.
//Monne

4 kommentarer:

  1. Skönt att ni också får tid att mysa i stugan. Ni vet att ni finns i mina tankar ofta, varje dag. Många kramar till er! /Marie-Louise

    SvaraRadera
  2. Vi tänker på er och skickar många "kryapådig"- hälsningar till Micke. Det låter som att den nya dieten är ett bra vägval att följa. Vi håller tummarna och tycker att ni är starka, fortsätt med det så gott det går.Vi kollar er blogg ständigt så ni vet att vi finns med er. Ha det så gott som det går i den situation ni befinner er i. Kramar från Viktor, Niki, Åsa och Peter (Westlings).

    SvaraRadera
  3. Apropå det du läst om basisk kost. Jag träffade en gubbe på en färja i Östersund förra sommaren han sålde ngt piller som hjälpte till med att balansera bas/ syra. Man fick med lackmuspapper att kissa på för att se hur man låg. Jag gav grejjerna till Janne för det skulle kunna hjälpa när immunförsvaret slår bakut.

    SvaraRadera
  4. Apropå det du läst om basisk kost. Jag träffade en gubbe på en färja i Östersund förra sommaren han sålde ngt piller som hjälpte till med att balansera bas/ syra. Man fick med lackmuspapper att kissa på för att se hur man låg. Jag gav grejjerna till Janne för det skulle kunna hjälpa när immunförsvaret slår bakut.

    SvaraRadera