lördag 28 juli 2012

Snart oisolerad

Sover hemma igen då sänkan gått ner tillräckligt för att upphöra med den intravenösa antibiotikan. Var in i förmiddags för att lämna prover och då hade de vita blodkropparna stigit till 2,2, de hade dock inte mätt den neutrofila delen som skall överstiga 0,5 för att jag inte längre skall anses vara isolerad. De neutrofila brukar vara ca hälften av de totala vita vilket skulle innebära drygt 1 i värde.

Misslyckat försök att gå på "The Dark Knight rises" igår med barnen, vi trodde de kunde gå i målsmans sällskap men 15-årsgränsen är absolut. Det blev 6 hyrfilmer från Hemmakväll istället...

Monne snickrar på; efter att ha tillverkat ett vackert köksskåp som fungerar som skafferi så bygger hon nu in bastuverandan lite mer med heltäckande väggar.

Svenska handbollsdamerna har just nu tappat mot danskorna till 15-16 efter att ha varit i ledning mest hela matchen. Uppryckning krävs. Barnen har varsin kompis och dagen har varit fylld av bad och utelekar.

/Mika

Bilder på nymålade utedasset och nya byggnationen till bastun.

3 kommentarer:

  1. Nu har jag sträckläst er blogg! Ni är duktiga skribenter båda två. Jag tänker mycket på er även om vi bor långt ifrån varandra och inte ses så ofta (underdrift :-). Intressant det här med maten.Jag har också läst en del om detta och är övertygad om att socker/vitt mjöl etc är en stor bov vad gäller vår ohälsa. NI ÄR FANTASTISKA! miljoner kramar från Ina och gänget i Kungsbacka

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var några år sen vi sågs sist. Hörde av kirunaborna att ni har det jättefint därnere i Kungsbacka. Ha de bra, kram Monica.

      Radera
  2. Fick tips om denna sajt, mycket recept på svenska! http://www.rawfoodrecept.com/

    SvaraRadera