söndag 20 januari 2013

Förkylt

När Monne, Maria och barnen var på lasergame-kalas så snörvlade Henrik och jag oss igenom några filmer i varsitt hörn av soffan.

Tvekar just nu om jag skall fullfölja planen att följa med gänget på "The Hobbit". Egentligen är det just inte något mer än rejäl snuva....

Lite trångt och ganska mysigt med hela familjen på plats men imorgon åker de uppåt igen.

Påfyllning av trombocyter i fredags och säkert lite blodpåfyllning till veckan. Dr Mattias är positiv över provsvaren. Det har ju bl a gjorts en del röntgenundersökningar, om jag förstår det rätt, så ser det inga påväxter på dessa. Tidigare har ju sådant setts längs ryggraden och i levern bland annat.

AIK - Lule i torsdags var inte speciellt bra, elitserien är egentligen en ganska kass produkt, snålt spel och inga stjärnor. Största behållningen hade jag innan matchen då folk ställde sig upp runt om i den glest besatta arenan för att sjunga AIK-visan. Jag gillar anrika föreningar med blytunga traditioner. Trots att en del stod upp helt ensamma på en hel läktarsektion så sjöng hardcorefansen för full hals. Sedan dess sitter den där jäkla låten i skallen. Kul med lite studiebesök med Henrik i Globens innandömen. Det finns en skatt där i form av konsertaffischer från det mesta som stått på Globens scener genom åren.

/Mika











5 kommentarer:

  1. Nu kommer förmaningarna ska du verkligen befinna dig i folksamlingar under dessa förkylningstider. Det är tråkigt men stanna "hemma" du. Hoppas barnen tycker det kul i storstan.hälsningar till er alla kram mamma Karin

    SvaraRadera
  2. Nu kommer förmaningarna ska du verkligen befinna dig i folksamlingar under dessa förkylningstider. Det är tråkigt men stanna "hemma" du. Hoppas barnen tycker det kul i storstan.hälsningar till er alla kram mamma Karin

    SvaraRadera
  3. Håller med Karin; stanna hemma och drick te med ingefära, citron o honung. The Hobbit går väl att se på andra sätt om jag förstått det hela rätt.
    Provsvaren låter bra! Kul m hela familjen på plats.
    Soligt vinterväder i lule
    Kram sessan med familj

    SvaraRadera
  4. Stanna hemma och sköt om dig! Det kommer säkert fler tåg.
    Ni har ju biljetter till First Aid Kit som vi hoppas ni kan utnyttja.

    Själv håller jag på att skriva föreningsrapport till Danssportförbundet. Den finns på idrottonline och är krånglig att fylla i. Men f.... den som ger sig.

    Skönt att provsvaren är positiv!

    Kramar från Eivor

    SvaraRadera
  5. Tjena..

    Hoppa över bion, ta en sväng hit till Kiruna, massor av Hobbitar...

    Skönt med provsvaren, även om dom inte är vetenskapligt undersökta ännu, så är det ju jävligt positivt.

    Kul att ni var och kollade AIK, hyfsad kultur i det laget, man lever och dör med laget.
    Jag har sett ett par matcher på tv med Lule, INTE kul..
    Det är nog som någon sa "skönt att spela bort matchen i Lule, dom spelar sååå jävla tråkig hockey"
    Fattar inte att folk betalar för at se spektaklet, kan ju inte vara kul, även om Lule vinner..

    Fast det blir bättre, Joe har ju varit på studiebesök på en framtida arbetsplats ??!!

    Kämpa på, ha det så bra du kan i Hufvudstaden

    //P


    SvaraRadera