onsdag 16 januari 2013

Provtagningar

Det rullar på i ett vinterskrudat Stockholm. Prover tas 3 dagar i veckan och visar som förväntat, nu är jag i isoleringsläge och har hög infektionsrisk. Ingenting som känns något speciellt dock.

Vi försöker roa oss med hjälp av familj och vänner. Söndagen var Monne och Maria på "Swap-shop" medans jag var på Fotografiska tillsammans med Micke och Ronny.

Gårdagskvällen tillbringade vi med god mat och gott sällskap hemma hos Hasse, Eva och Noel. Dagen är lite oplanerad ännu men imorgon kommer barnen ner som äntligen får rås om av sina föräldrar ett tag. Planen är att gå och se AIK-Lule på Hovet.

Det är grymt skönt att kunna bo hos Maria och Henrik, det blir ett vanligt vardagsliv istället för att sitta institutionaliserad på ett lägenhetshotell.

/Mika





5 kommentarer:

  1. Det låter bra att ni kan "göra något med tiden". Tur att ni har familj/kompisar runt om i Svedala. Fotografiska har jag aldrig varit till.
    Skönt för barnen att komma ner till sina föräldrar (som alltid är bäst)
    Här hemma brottas mina två familjemedlemmar med förkylning. A har balett ikväll (så långt ifrån bollsporter man kan komma).
    kramar från sessan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är det hennes far hon brås på? Du var ju en hårding på fotbollsplan.

      Radera
  2. Tjena..

    Skönt att få ner barnen, kul att få gå och kolla lite hockey.

    Kanske bra att det inte känns något speciellt efter donationen, på något sätt är det väl så här du ska må, sakta men säkert kommer styrkan tillbaka, bara hoppas att alla prover visar att det går åt rätt håll..

    Fortfarande efter en vecka på hemmapan är det svårt att få till sömnen, lätt hänt att man smäller av efter maten, sen sitter man klarvaken så här mitt i natten.

    Idag lite värre än vanligt, vi lirar innomhusfotboll två dar i veckan, hyfsat speedad efter en träning.
    Man får slita hårt för att hänga med i tempot, Hansi Björnström har värvat med ett gäng från fotbollsgymnasiet, och idag onsdag är även Erik Lantto med och tränar..

    Ha en bra helg i hufvudstaden med barnen och alla andra..

    //Peter

    SvaraRadera
  3. Jag och Henrik uppskattar väldigt mycket att det "vanliga vardagslivet" inbegriper nästintill storstädning av vår lägenhet och skåpsorganisering, samt kvällsmoothies!! :)

    SvaraRadera
  4. Härligt att ni får rå om varandra! Kvällssmothies låter supergott! Kram till er alla! /Carina

    SvaraRadera