fredag 11 januari 2013

Laddat med celler

Ca 18:30 kom donationen igång, det hade tydligen varit ett drama nere i labben där de separerar, renar och räknar cellerna. Ett tag var mängden för liten och hade då inte blivit godkänd!! Det hade man inte hört något om tidigare. Efter en räkning med annan metod så godkändes dock mängden.

När dropparna började närma sig slutet efter ca 25  min började skakningarna. Trots långa, djupa andetag gick det inte att slappna av. Lite muskelvärk började också uppstå allt eftersom kramperna fortskred. Detta var dock helt enligt tidigare studier och mina skakningar avtog av sig själv efter kanske 20 min vilket var ganska lindrigt.

Nu är det Pac-man version 9.0. Dessa celler går direkt på cancerceller och dör själva på kuppen. På ca 2 veckor är de förbrukade och då jäklar skall striden vara över. Jag menar hur mycket kan dessa cancerceller utstå? Detta är slutet för dem.

Benmärgsprov görs efter två veckor så då har vi svaret.

Rogge flög hem imorse efter sin hjälteinsats. Måste passa på att hylla flygförbindelserna i framtidsstaden, för att vara på plats torsdag morgon krävs avresa onsdag och hemresa fredag. Hur kan SAS/Norwegian INTE satsa på att flytta någon av de ca 4 halvfulla kärrorna som går ifrån Luleå före kl 8 på morgonen?

Värdena har sjunkit som förväntat av cellgifterna och gårdagens strålning och nu är jag förmodligen i isoleringsläge.

/Mika

Mika på strålning på KS i Solna.




Nu är det enkelt att bidra!!


Kokta grönsaker, bläää.


Mika ligger redo för att få NK-cellerna.


Ca 2 dl mördarceller....


Monne hann bara hälften av pusslet :(


Mika får påfyllning av mat och blod (slangen till höger).


Rogge, torsdagens hjälte tyckte personalen. Framtidens hjälte tycker vi!

16 kommentarer:

  1. Hej på er! Vad härligt! Nu är det igång! Nu får vi heja på alla mördarceller! Sitter och tittar ut på en otroligt vacker himmel! Gult övergår till rött...snart "stiger solen upp" och får en att kisa! "Ny"solen är förbaskat ljus!!

    Ha en bra dag! Kram/Carina

    SvaraRadera
  2. Hej på dig tuffing! Ina med tjejer i Kungsbacka håller tummarna!

    SvaraRadera
  3. Kramar till er och förhoppningar om att det är dunderceller de har pumpat dig full med. Här hemma är det slaggis om mina nya pjäxor, nämligen Petter N variat. Hatblandad kärlek och samtliga klämmer på dem mest hela tiden...Lugn lördag men i morgon är det fullrulle med träningar och tävlingar mest hela dagen. Nu väntar vi in sprinttävlingarna som börjar sändas vid 2-tiden. Hoppas att ni har det bra!! Kramar från Rödinggränd

    SvaraRadera
  4. Vi håller också tummarna! Kram Tullners

    SvaraRadera
  5. Nyss hemkommen från nya Raketskolan som vi besökt med Joe, Tua, Hjalmar och Anneli. Där träffade vi också Nina, Alva och Tobbe.

    Du hade fel Monica, de ville se skolan och jag kan berätta att Hjalmar visade sig vara en ypperlig guide. Han beskrev hur det jobbar osv med stor inlevelse. Han borde satsa på föreläsningar i framtiden.

    Nu är barnen hos respektive kompis och jag och Tore tvåsammen igen.

    Hörde lite från Anneli vad du varit med om. Så skönt att det var enligt ritningarna det du fick utstå. Annars borde man väl bli väldigt rädd.

    Nu håller vi alla tummar för att det om två veckor inte finns något kvar.

    Kramar från oss till er!

    SvaraRadera
  6. Håller tummarna att detta verkligen kommer dräpa alla cancerceller, version-9.0 ska tydeligen vara det bästa verkar det som!, tusen kramar från oss, Håkan o Kricko!

    SvaraRadera
  7. Hoppas nu allt går bra håller alla tummar./Matrialaren med familj

    SvaraRadera
  8. Kul att se en bild på kusin Roger som jag inte sett på många långa år :-). Man blir även sugen på att åka till Florida när man läser reseskildring av Peter m familj. Även om vi inte setts ofta har jag glada minnen från när vi har lekt i Kassa som barn. Jag tyckte alltid ni tre bröder var så häftiga :-)Ja, vad ska man säga, ni är alla, och särskilt du Mikael, värd all beundran för allt ni genomgår! Nu önskar vi alla att det här är dynamiten som förgör sjukdomen en gång för alla!!

    SvaraRadera
  9. Heja!!! Nu håller vi tummar å tår att de
    Jäklarna förgörs!!Idag har vi vart i Sundis heeeela da'n...Innebandy sammandrag stod på schemat!
    Det gick bra för dem,förutom en förlust mot Happis.
    De brudarna hade nog käkat taggtråd till frulle!!
    Shit vad de spelade fult!!Våra tjejjer var både
    halta å lytta efter matchen!! Ja ja så kan det gå...
    Hoppas nu att det går riktigt bra för er nu!!!!! Kramar från Vickan å Peter

    SvaraRadera
  10. Har kört tua till Eivor och Tore. Det har varit så mysigt att ha henne här. Den dunder kur du nu går igenom kommer att ge resultat, det är jag övertygad om . Vilka bröder du har , vilken lycka att ha nära och kära som finns tiill för en i vått och torrt. Ha det så gott i storstan . Kram från Nina med familj!

    SvaraRadera
  11. Tjena..
    Ja fy fasen, det blir två spännande veckor.
    Det börjar bli en hyfsad "cocktail" där vi alla tre är inblandade..

    Men som jag sa i tel i fredags, när detta är över ska vi åka över till staterna..
    Det här kommer gå bra.

    Det är otroligt vad du och Monne får ut utstå, denna gång kramper, sen tillbaka till er "normala" vardag med cellgifter, blodpåsar etc. etc.
    NI gör det jävligt bra...

    Fortsätt kämpa, kärleken till familjen och livet övervinner denna värdelösa sjukdom..

    //Peter

    SvaraRadera
  12. Storstilat jobbat av hela, stora familjen Lindehag. Många, många tummar vitnar just nu runt om i landet ska ni veta. Vi har avverkat ytterligare en kanonhelg i Kåbdalis. När det här är över hänger ni med dit!
    Stor kram, Åsa & co

    SvaraRadera
  13. Härligt att höra att ni har kämpaglöden kvar! Magnus & Ulrika

    SvaraRadera
  14. Många tankar från oss! Vilken tuff behandling du genomgår! Skönt att frugan kan vara där (grym puzzelläggare också . . .)
    Åkt längd i helgen=träningsvärk idag.
    Kramar sessan med familj.
    P.S Köket klart- i princip

    SvaraRadera
  15. Heja heja, nu jädrans. Vilken behandling, känner på mig att den funkar. Kram, ha de bäst. Carro o Olle

    SvaraRadera
  16. Hej,

    Får vi någon uppdatering kring läget?
    Kram Nina

    SvaraRadera