onsdag 2 januari 2013

Nytt år, nya möjligheter

Jag kan bara konstatera att effekten av byte av rören i njurarna (och kanske även cellgiftskuren..?) gav bra effekt. Från att ha varit riktigt risig under stora delar av november och december till att må helt ok, utan smärta. Man blir tacksam för saker som annars är självklara.

Nyåret firades in hos Frankarna med riktigt god mat och trevligt umgänge. Chateu Neuf du Pape-flaskan korkades äntligen och jag fick smaka en liten skvätt, mycket uppskattat.

Nu börjar vi ha saker på plats inför KS-studien. Rogge åker härifrån oss på torsdag t o r för att lämna prover mm. Jag åker ner på fredag morgon. Någon sorts strålningsinställning först i Solna sedan till Huddinge för cellgiftsbehandling. Rogge skall sedan ta sig från Kiruna torsdag 10/1 för skördning av NK-cellerna, som jag sedan får den 11/1.

Imorgon börjar Armécupen för Joe. Matcherna kl 1540 mot Skellefteå samt 1950 mot Boden sänds live på  livearena.com  gå in på sidan redan nu för att se om ni behöver någon uppdatering för att kunna se sändningen.

Grattis storebror, förmodligen på väg mot Key West där en födelsedagsdrink kan intas på någon av Hemingways stamställen.

/Mika

6 kommentarer:

  1. God fortsättning på er! Trevlig läsning den här gången:-)
    LYCKA TILL!!! kramar från Kungsbacka

    SvaraRadera
  2. Det låter mycket bra! Vilken tur att du har två bröder som kan hjälpa till.Förresten, Vem skulle inte vilja fira sin födelsedag i Florida?!
    Vi var ner en sväng till Umeå för nyårsfirande. Det är en stad där det verkligen byggs.
    Ha det nu så bra i Stockholm!
    Kram från smedkroken 3

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för fina bilder, både här och via sms. Vilket vackert snöhjärta ni tillverkat!
    Vi har varit i Kåbdalis från torsdag em fram till igår kväll. Väldigt växlande väder under dessa dagar, från -20 grader och strålande sol till mulet/duggregn/dimma... Måste säga att jag föredrar kylan, alla dar i veckan.
    Skönt att resan till Sthlm verkar vara på gång. Vilken tur att det finns ytterligare en bror som kan hjälpa till med nya celler. Håller tummarna för stabila värden och ett gott allmäntillstånd.
    Stor kram, Åsa

    SvaraRadera
  4. Det verkar vara problem med att få ned filen Peer2View för Mac som krävs för att kunna se livesändningen. Om någon råkar sitta på en sådan fil (som inte är skadad som den som vi fick ned), maila den gärna till mig! mariafilm@gmail.com

    (om den är stor kan man skicka via www.sprend.se )

    /Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fick tag i filen för Mac! Den går att ladda ned också här:

      http://download.peer2view.com/edge/Peer2ViewInstaller.dmg

      Radera
  5. Tjena...
    Golfrapport nr:5 Denna runda spelades på Key West, det är underbart att få stiga upp kl 06.30 äta frukost utomhus i 25 grader för att sen pegga upp kl 08.07
    Inte blir det sämre av hyfsat spel och en säker seger...

    Vad säger man om om Key West då??
    På ett sätt en gigantisk freak show i paradiset, hit kan jag def. åka igen, ganska sjukt att man åker ca 17 mil rakt ut i havet på öar och broar.
    Vi har såklart besökt alla viktiga turistställen, USAs sydligaste punkt, Sloppey Joe och några barer till som Hemmingway och övriga kultureliten hängt på.
    Även en Gay bar fick besök av mig och Osmo sent igår kväll, det var ett himla drag på stället, så vi gick in och fick en LITE annan kulturbild, tror det är första gången jag lämnat en bar i armkrok med en kille för att visa att vi "är ihop".......

    I kväll går jag armkrok med frun, när vi lämnar något seafood ställe..

    Alla här på andra sidan hoppas att din "resan" till Stockholm går bra, och att store-storebrors celler ska fungera som tänkt..

    Vi hörs, ALLA hälsar
    //Peter


    SvaraRadera