tisdag 6 mars 2012

Neurografi

Neurologen kan inte se att det skulle sitta i hjärnan, snarare att jag har en nervkläm/skada någonstans efter vägen. Föra att härleda rätt område görs en neurografi som skall mäta hastigheten i nerverna och på så sätt komma fram till var skadan sitter. Ännu en tröttsam väntetid väntar alltså. Läkaren kunde inte säga när i tiden detta skulle ske.

Tua deltar i simtävling för klassen ikväll. Hennes främsta egenskap är att hon kan dyka från startpallen och behöver alltså inte hoppa med fingrarna för näsan, vilket förekommer i kvällens sammandrabbning.

/Mika

Tuas klass vann Bästa fyran! Hon bidrog starkt till segern tack vare hennes snabba start och
crawlteknik.

4 kommentarer:

  1. Gud vad eländigt lång tid allt ska ta.. Hang in there!

    Om du vill ha något att fördriva tiden med, och samtidigt påverka Kommunals framtid. Svara på de här frågorna - och så har du dessutom chansen att få ditt ansikte målat på väggen i vårt styrelserum!

    www.taplatsistyrelserummet.se

    SvaraRadera
  2. Det rör sig framåt; även om det tar tid. "Man måste vara frisk för att orka vara sjuk" sa redan en föreläsare när jag läste statskunskap för mer än 20 år sen. Det verkar inte vara någon sammanordning mellan de olika "disciplinerna".
    Tillbaka till verkligheten, men snart påsklov. En tur till Stockholm, lite skidåkning i Kåbdalis och någon tur i pulkbacken på Ormberget. Vädret har ju varit toppen.
    Kram från smedkrokarna

    SvaraRadera
  3. Grattis igen Tua, du är suverän, du är bättre än din fammo i simning också. Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Hörde att dina värden inte är bra. Hur klarar du dig utan smärtlindring, eller tar du fortfarande sånt? Försöker med tankeöverföring lindra din smärta.

    Hoppas du får hjälp fortare nu när det inte ser bra ut. Umeåläkaren måste väl vakna till liv!!

    Hoppas i alla fall att ni får så fin helg som det bara går!

    Många kramar från Eivor

    SvaraRadera