söndag 18 mars 2012

Söndagslunk

Lördagsmyset för Mika blev en helkväll på sjukhuset. Middagen kom upp och vi åkte in igen. Han har under söndagen inte kunnat behålla lunchen och de ska sätta in vätskedropp igen.

Under helger händer det inte mycket på sjukhuset. Inga vanliga läkarronder görs.
Idag visade proverna på förbättrade njurvärden men levervärdena blir sämre. Varför vet de inte, eventuellt kan det vara GVH. Läkaren har varit i kontakt med Umeå. De satte in kortison eftersom magen också strejkar. De har gjort ett ultraljud på magen, njurarna och levern idag. Vi väntar på svar...

Tur att det finns tv på sjukhus...


och dator.
//Monne

6 kommentarer:

  1. Ajdå..
    GVH ??!! Var inte risken för GVH över efter 4-5 månader??

    Något "spökar" bara hoppas att läkarna hittar felet.

    Som vanligt: KÄMPA PÅ..

    // Peter

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du snart får mer hjälp...

    Kämpa, kämpa...kram

    SvaraRadera
  3. Skickar kramar och tankar från Smedkroken. Vi hoppas att läkarna kan klura ut vad det kan vara. Hoppas på positiva besked. Hur är det med smärtan? Hjälper morfinet?
    Skönt att familjen kan vara på plats (hoppas Joes matcher gick bättre än Luleå hockeys).
    Lars-Eric kom hem hem från malmö fredagkväll. En stad som kryllade av poliser. Idag släpade jag mig runt 5,4 km på Ormberget med L-E framför mig i förnedrande lågt tempo. Nåja, solen sken.

    SvaraRadera
  4. Man kan undra varför läkare inte behöver jobba obekväm arbetstid medan sjuksköterskor och undersköterskor måste göra det. Vem har mest betalt liksom.. Tänker på läkaren som fick 30 000 för att jobba julhelg medan sjuksköterskorna bara fick vanligt OB. Det är svårt att inte bli lite arg över det hela.

    Hoppas du snart blir bättre. Låter jättejobbigt att inte kunna behålla maten!

    kramar!

    SvaraRadera
  5. Förresten, min kollega Dan berättade att hans fru Ulrika både jobbar med att behandla och forska kring läkemedel för leukemipatienter. Han sa att han kan kolla med henne om ni kan ringa henne för eventuella frågor osv. Hon har bra koll på vilka konsekvenser olika behandlingar kan ge.

    SvaraRadera
  6. Det är en nervös väntan på provsvaren. Inget fick vi veta igår. Snart slutar jag jobbet och far till sjukhuset. Tur att svärmor är där som stöd. /Monne

    SvaraRadera