måndag 4 februari 2013

Äntligen måndag

Än en gång konstaterar vi att vara sjuk under helgen är ingen höjdare. Ingen läkare har varit förbi. Jag tjatade till mig provtagning i lördags.

Febern har fortsatt härja. I lördags natt fick han Alvedon intravenöst vilket gjorde susen. 16 timmar utan feber. Tyvärr hjälper den inte lika bra nu utan han ligger på 38,2 mest hela tiden.

Infektionsläkaren var förbi. Han ordinerade nya provtagningar i jakt på bakterier.

Ev är det leukemin som har börjat härja igen med tanke på febern. Vi väntar på dagens provsvar och hemaläkaren.
/Monne

7 kommentarer:

  1. Hej! Jag och Ebba saknar er båda så mycket! Nu var det ett tag sedan vi sågs! Stor kram till er båda! /Carina

    SvaraRadera
  2. Hematologläkaren var förbi men inget nytt kom fram. Benmärgsprov tas på onsdag och svaret där visar vart det är på väg.
    CRPn har gått ner till 180 vilket är ett bra tecken att infektionen vänt. Tyvärr verkar det vara något annat som spökar då Mika gått upp 3 kg och fingrarna är svullna som prinskorvsr.
    Vi har bett dem hålla koll på njurarna då symtomen är som vid tidigare njurproblem.

    SvaraRadera
  3. Vi tänker på er. Bra att Monica är ditt "språkrör" och stöter på doktorerna. Här hemma har min nya arbetsplats varit i media hela förra veckan (t o m i riksmedia) så kan det också vara
    . . .
    Kramis sessan

    SvaraRadera
  4. Tänker ofta på er..varje dag när jag kör förbi Gammelstad på väg mot Boden....varför ska det vara så här? Du är en riktig kämpe Mikael! Hoppas att det ska vända och att du får må bättre nu när det närmar sig vår och sedan sommar.

    SvaraRadera
  5. Denna kamp är så oändligt lång och oviss. Ni gör det oerhört bra. Fortsätt kämpa! Vi tänker på er.
    Stor kram, Åsa

    SvaraRadera
  6. Tänk att man kan oroa sig så ini hjärteroten för någon man aldrig träffat! Satt i väntrummet länge idag för sprutorna hade kommit bort, och läste dina senaste inlägg. (Lyckades inte kommentera i telefonen dock.)Jag håller alla tummar för att det ska vända fort nu,och väntar ängsligt på nästa inlägg!
    Massa styrkekramar!

    SvaraRadera