söndag 10 februari 2013

Söndag

Inatt hade Mika feber, i övrigt hyfsat lugn. Febern har håll i sig under dagen och nyss togs nya blododlingsprover. CRP:n är 12 vilket är kanonbra. Under 2 finns ingen infektion i kroppen.

Efter samtal med läkarna idag togs allt sömnmedel bort för att försöka väcka honom. Han har varit hårt medicinerad så det kan dröja innan han vaknar (vilket vi hoppas att han gör). Han har ögonen öppna hela tiden men stirrar bara rakt fram. Det känns inte ännu som att han är kommunicerbar.

Hasse som inte träffat honom på ett par dagar tyckte att det var stor skillnad vad gäller vakenheten.

Bröderna med fruar åkte hem idag vilket smärtade oss alla. Men dom finns med oss iallafall. 💜💜💜

Stora kramar/ Monne

Det är fotoförbud på avdelningen. Jag har tagit bilder från nätet för att ni ska få en uppfattning hur det ser ut på ett IVA-rum. MIKA har ett eget rum pga av hans svininfluensa. Dygnet runt arbetar två sköterskor med honom.









7 kommentarer:

  1. Ja herregud...svininfluensa...Å så skryter vissa om att de klarat "klassikern" eller "Ironman"...
    Största styrkekramarna till er! Sköt om dig Monica.
    kramar Ina

    SvaraRadera
  2. Här i Gammelstad lunkar vardagen på, men det är svårt att fokusera. Tankarna är hos er. Jörgen kom just hem efter träning med Joes lag. Trötta killar efter två matcher mot Kiruna i helgen. SSK-vinst i sista matchen.

    Hoppas, hoppas att det går framåt för er nu.
    Kramar A & J

    SvaraRadera
  3. Hoppas infektionerna nu är på väg att ge sig, håller alla våra tummar vi har här hemma i kiruna!, Elias var med i helgen o spela mot Joe i Sunderbyn, känns rättvist att de fick varsin seger mot varandra, Elias var nöjd iaf.. frågade om han såg Joe men tror du, icke det!, han hade nog med att spela back istället för att kolla efter vilka han mötte!

    Hoppas, hoppas.. Mika vaknar nu och att det vänder!

    Tusen kramar från oss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ungdomarna kanske har mer koll än vi tror. Joe är i Stockholm så det var inte konstigt att han inte såg honom. :)

      Radera
  4. Hej.
    Det känns inte alls bra att sitta och kommentera från soffan här i Kiruna.
    Det var med stor ångest vi lämnade er, vi drog ut på tiden så mycke att vi höll på att missa flyget.

    Även om responsen från Mika var liten, ibland ingen alls, så var det så skönt att bara sitta bredvid honom, dom små tecken man fick av Mika ingjuter ett litet hopp.

    Sen var det skönt att vi "alla" var samlade, tiden hos Mika och i anhörigrummet har varit guld värd..

    Jag hoppas såklart att Mika och ni som är kvar, får en lugn natt, sömnen behövs för att ni ska orka kämpa vid sidan av Mika.

    Kramar Peter

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vill också inflika att det har varit guld att ha oss alla samlade. Det har skänt kraft och värmt att så många bryr sig! Tiden skulle gått så mkt saktare och allt varit mer kämpigt utan er där!!

      Kram!

      Radera
  5. I Holmsund firade vi Malin (17) samma dag som Tua fyllde år. Det blev smörgåstårta istället för vanlig grädd. Olles pappa är också inlagd med näringsdropp m.m Varje gång vi träffar svärfar tänker jag lite extra mycket på er. Mer än vanligt o hoppas på att Micke ska bli frisk. Håll ut, det vänder strax. Jag o Olle skickar friska kramar i massor med hopp om att de når fram.

    SvaraRadera