lördag 7 april 2012

Glad Påsk


En till söt påskkärring.

Det är alltid lika tryggt när givaren med familj är på besök. Det blev en gomiddag hemma, Mika orkade också komma hem. Mika och Tua, som inatt övernattat på sjukhuset, har haft en hyfsat lugn natt. Nu väntar han på att starta dag tres behandling.



Tur att det finns korsord att fördriva tiden med. Funkar bra både hemma och på sjukhus.


Glad Påsk till er alla fantastiska människor som stöttar och hjälper oss. Ni behövs.
Ett stort grattis till födelsdagsbarnen Agnes och Lars-Erik som idag fyller stort!!
//Monne



3 kommentarer:

  1. De var den påsken, kanonfint väder har vi haft här nere i kusten, kallt på morgonen och ett par plus grader på dagen.

    En sväng till Storklinten med Monica-Eskil, Joe-Tua har vi hunnit med, backarna var väl "sådär" ganska isigt..

    Jag skulle grilla burgare till hela gänget, vi hade med oss alla tänkbara tillbehör för alla smaker, synd bara att hamburgarna blev kvar i frysen....
    Vi fick dela på en ring falukorv i stället..

    Hälsning från oss alla på "finska sidan".
    Kämpa på.

    // P&L

    SvaraRadera
  2. Hej! Vi var upp till Ormberget igår och åkte pulka samt ägnade mycket möda och stort besvär för att få eld med fuktig ved (provade t o m handsprit som jag hade i ryggan). Nåja, korven blev grillad. Vi hade tänkt gå över till Altappen först men det var en spricka i isen som gjorde att vi fick hoppa över det. Vi hoppas att behandlingen går enligt planen.
    Styrkekramar från sessan med familj.

    SvaraRadera
  3. Gott slut på Påsken önskas alla goa bloggare!
    Det där med glömda hamburgare, trodde att det bara är vi gamlingar som måste ha en lapp på kylen, frysen men så är det tydligen inte. Solen lyser i Gve vi ska ut på skidtur hoppas skingra tankar lite. Bjudna på mat hos syster Märtha i em, blir nog GOTT. Kram mamma Karin

    SvaraRadera