torsdag 26 april 2012

Hemgång torsdag

Mika fick komma hem igår på kortpermis trots att febern håller i sig. Det har inte kommit några svar från blododlingen. -Kom tillbaka om han blir sämre, sa läkaren. Hon förstår inte hur svårt det är att få Mika att säga att det är sämre. -Jag mår bra! är ju hans standardsvar.

När vi kom tillbaka till sjukhuset fick han feberfrossa. De satte in antibiotika igen och nu får han det var sjätte timme.

Idag åkte Karin och Harry hem. Det känns tomt i huset. Vi har vant oss vid att vara många. Sedan en månad tillbaka har vi haft besök. De har verkligen utfört ett toppenjobb hos oss. Vi har nystädade skåp, inte ett smutsigt plagg i sikte och middagarna har varit goda. De har dessutom orkat att stötta oss och barnen vilket vi är enormt tacksamma för.

Karin har fyllt frysen med go´mat. Det behövs i jakt på Mikas viktuppgång. 1 kg har han lyckats gå upp genom att bla äta glass och dricka saft. Vi fortsätter kämpa.

//Monne

5 kommentarer:

  1. Ja, vi spekulerade ju kring det där med fett-transplantation när jag var hos er. Allt kan man transplantatera idag, men inte fett?!

    Det skulle ju vara lätt att hitta donatorer i alla fall..

    /Maria

    SvaraRadera
  2. Kul att se att du får ligga hemma på egna soffan! Har Karin bakat bullar? Eller har arvtagerskan Tua gjort det? Vad skönt att ni får så mycket hjälp i dessa tider. Det är ni väl värda!
    Kramar från sessan, agnes och L-E

    SvaraRadera
  3. Även ni som varit på sjukhuset och hälsat på, ringt och bloggat, stöttar och hjälper oss genom det svåra. Kram till er alla. //M och M

    SvaraRadera
  4. Serviceteamet som fixar mat och städar, .. är det något ni skulle kunna hyra ut ?

    Många hälsningar till er !

    SvaraRadera
  5. Så skönt att ni får mycket hjälp och uppbackning. Det är ni väl värda! Viktigt också så att ni kan fokusera på ert jobb.

    Vi håller alla tummar och tår för positiva besked framöver. Många tankar till er!

    Kram Åsa, Magnus, Simon, Victor och Ebba

    SvaraRadera