söndag 20 mars 2011

Klippning

Vi håller i med en promenad på morgonen och en promenad på eftermiddagen, bara slangarna kopplats loss. Jag har efterlyst en motionscykel oxå, vi får se hur det blir med det....
Finväder och självporträtt



Trevligt besök idag av Matte o Nina samt Pello o Vickan. För att slippa gigantiska tussar på kudden på morgonen så fixade Vickan ner volymen en aning....

12 kommentarer:

  1. Tjena mannen!
    Familjen Tullnér är hos på besök hos von Jarlenforsarna. Vi vill bara säga att vi tänker på er och vill skicka styrkekramar till hela familjen. Vilken fin blogg skönt för alla runt er att få läsa om vad som händer och hur läget är. Fortsätt och kämpa! Många varma vårkramar från oss!/ Danne med Anna & Barnen

    SvaraRadera
  2. Den klippningen går inte att klaga på, snyggt! Gårdagen i Dublin präglades av det var den sista matchen i årets 6 nations (rugby). Ett nederlagstippat Irland som visat dålig form i princip hela säsongen visade nya takter när ärkefienden England väl stod för motståndet. Engelsmännen hade inte mycket att stå emot och deras drömmar om en grand slam (vinst i turneringens samtliga fem matcher) kunde krossas (24-8) efter framförallt en mycket gedigen första halvlek från irländarnas sida. Innan matchen hann jag även förbi CD butiken och tyckte mig hinna notera följande upphausade "nya" album. The Strokes (tydligen efterlängtad comeback enligt reklamen); Elbow; samt Vaccines (Frågade hur de lät, fick svaret engelskt gitarrband, låter lite som Jesus & Mary chain. Istället för att ställa den logiska följdfrågan "Hur låter de?" sa jag "Jag tar den". Omslaget är snyggt i vart fall, lite retro. Ps. Ser fram emot kommande bokrecensioner.

    SvaraRadera
  3. Hej på er!!
    Tack för en trevlig förmiddag!!
    Det var intressant och få komma å hälsa på och se hur ni har det där.
    Det är tur att det finns tv apparater och datorer när tristessen slår till..

    Jag måste säga att trots allt var ni verkligen vid gott mod, det var skönt å se!! Kämpa på!!

    Jag e glad att jag hann före sjuksyrran Klas, han har nog bara en frisyr
    på sin meny!! Många kramar till er!!!

    SvaraRadera
  4. Håller med Vickan att det var skönt att få träffa er. Trots sjukdom och elände ser ni båda oförskämt pigga ut.Det är bara Kuben som avviker och har ett extra sällskap i och med stålställningen och en massa påsar.... Att träffa er var ju som vid vilken "middags sammankomst" som helst. Myggor, fästingar, kärnkraft, barnuppfostran, kändisar och lite sjukdom... mycket hann vi prata om. Som sagt, med goda kära vänner flyter allt på, även om vi är på sjukhus. Tills vi kan ha gemensamma middagar hemmavid så besöker vi er på sjukan.

    Har tittat på Lule matchen. Tre i familjen skriker med när det blir mål. Leon hade hörselskydden på sig och såg mest förnärmad ut när vi vrålade ut segern...." Håller vi på att blir riktiga Lulebor?"...

    Sköt om er så både ses och hörs vi snart igen.

    Kram från Fam Frank gm Nina

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Tänker på er alla. Att läsa bloggen gör det här helt overkliga och obeskrivliga åtminstone konkret på något sätt. Kämpa!

    Jag är rätt tv-serienördig, ska fixa några bra som ni kan beta er igenom om det behövs.

    Inbjudan till bloggen till syrran verkar inte ha kommit fram, så hon sitter i Alperna och är frustrerad, vore skönt för husfriden om ni skickar en ny ;) ceciliapohjanen@hotmail.com är e-postadressen.

    Många stora kramar från Uppsala

    SvaraRadera
  6. Kina: Cessan har fått rätt adress på sin inbjudan nu, husfriden återställd.

    Lasse: köper folk cd-skivor fortfarande? När du ändå är i Dublin så kan du väl gå förbi Phil Lynotts staty och göra någon hövligt gest från mig.

    Danne: det värmer som vårsolen med allt stöd!

    SvaraRadera
  7. Hej M&M,
    Härligt att höra av alla som besöker er att ni är vid gott mod och humöret uppe. En tanke som slog mig när jag läste bloggen var att din nedkomst till matchvikt verkade sammanfalla med att du klippte ner kalufsen, rätt observerat eller?

    Kramar H&E&N

    SvaraRadera
  8. Söndag kväll i Stockholm, så långt från Sjukhuset i Sunderbyn. När man sällan träffas, när man bor långt bort är det kanske ännu svårare att ta till sig att du är sjuk. Att följa bloggen gör allt så mycket mer påtagligt och verkligt. Jag är glad att vi som bor långt från dig på detta sätt kan vara närmare och följa dig.

    Även jag ser fram emot dina kommande film- och litteraturrecensioner. Du är väl kvalificerad för båda uppdragen. Att göra film har du ju personlig erfarenhet av. När det gäller litteraturen vet jag att du alltid har en klar uppfattning även om den inte alltid delas av alla andra.

    Tänker på när du sågade Thorsten Johnssons novellsamling Fly till vatten och morgon. Föreläsaren (som dessutom råkade ha valt att skriva sin doktorsavhandling om Johnsson) blev bestört -”en av den svenska litteraturens största novellister”. Det blev till att skriva om avsnittet om Thorsten Johnsson...

    Mika, jag uppskattar alltid att diskutera med dig trots, eller kanske just därför, att vi tenderar att ha olika uppfattningar i vissa frågor. När jag nu följer din blogg känner jag att det här med bloggandet är din grej. Ser framför mig hur du efter att du är klar med denna blogg lanserar inte en ny blogg utan tre: en politikerblogg, en sportblogg och en litteraturblogg. (lovar att följa två av dem)

    Många stora kramar,
    Martin

    SvaraRadera
  9. En sista titt på bloggen, innan det är dax för bädden..
    Jag å Lenita har kämpat för 9:e veckan i rad på buggkursen, en vecka till sen är vi tydligen fullärda...

    Go natt, ny dag imorgon...
    Kämpa på..

    SvaraRadera
  10. Hej på er Vad gör ni? Inga rapporter idag! Barnen har i alla fall kommit iväg till skolan. Lite gruff dem emellan, kanske normalläge en måndagmorgon. Vi ses senare idag.

    Kram till er båda från Eivor och Tore

    SvaraRadera
  11. Det är ganska glest med folk i CD butiken... Börjar även märkas i utbudet. En riktig CD i fronten och tomma plastfordral bakom för att fylla upp. Jag ska absolut hedra Phil med ett besök å dina vägnar!

    SvaraRadera
  12. Hej på er. Äntligen kom inbjudan till bloggen! Vad skönt att se att ni båda ser pigga ut, trots allt. En riktigt skön blogg med massor av humor mitt i allt enlände. Ni är så starka. Jag lyfter på hatten, vilka kämpar ni är! Just därför är jag säker på att ni fixar detta. Vi kommer gärna på besök någon dag, nu när vi vet att man får. Tänk vad lite man vet om sjukhusvärlden. Min lilla erfarenhet är en vecka på Astrid Lindgren med Ebba när hon var bebis. Någon av er skrev i ett inlägg att tiden står stilla. Exakt så kände jag det också. Det är en otrolig påfrestning av vara i den världen. Ni gör det fantastiskt bra! Jag förstår att barnen vill vara hemma i helgen när kusinerna kommer på besök. Vi ska försöka åka till Kåbdalis så mycket vi hinner under våren. Joe och Tua får gärna följa med när som helst. Det skulle våra barn uppskatta mycket! Stora styrkekramar till er båda. Vi ses! Åsa

    SvaraRadera