torsdag 31 mars 2011

Öm

Febern kvarstår, får kontinuerligt panodil mot den och antibiotika mot ev. infektion.

Lite lätt öm här och där. Sov dåligt inatt eftersom det kliade mellan tänderna! Har nu ont i båda hälkuddarna så att jag försiktigt tippar på tå.

Jo, jo det ger nog en del problem detta med cellgifter...

/Mika

7 kommentarer:

  1. Be syrran om lite massage :)

    SvaraRadera
  2. Go kväll...

    Jaha, det börjas nu, kroppen bryts ner sakta men säkert.

    Du har stått emot ett bra tag, ungefär lika länge som Lule orkade stå emot S-AIK...

    Laddar mot Lule imorgon, ses...

    //Peter

    SvaraRadera
  3. Tjena!, Har precis konstaterat att Lule är utslagna, de får nu dra på sig sommarshortsen och fokusera på sommarträning istället. Kiruna-97 ångar dock på ännu, vi ska till Lule i helgen o spela serieslutspel mot Brooklyn, Piteå och Sunderbyn, det blir sista hockeymatcherna för denna vinter..Kricko drar upp till fjälls för att skotta fram husvagnen, 2 m drivsnö väntar efter hårda stormar senaste veckorna!, var inte orolig ifall du tappar lite hår du kan bli lika stilig som mig om du har tur!, verkar som behandligen biter hårt nu kämpa på!

    SvaraRadera
  4. Önskar att jag kunde ta över åtminstone lite av det som gör ont hos dig. Håll ut det blir bättre sedan. Hoppas du kan sova i natt. GOD NATT. Kram Mamma

    SvaraRadera
  5. Jögge kom förbi med en massa böcker igår. Vi har lite melodifestivalparty här på morgonen, firar att det snart är helg.

    Tänker på er och hoppas ni får besked idag! Kramar

    SvaraRadera
  6. Det var fint att träffa er igår. Humorn och det härliga humöret lämnar inte er i första taget! Jobbigt med krämporna som kommer, men de är väl helt normala misstänker jag. Kämpa på, det blir bättre sedan. Hoppas att du kunde sova inatt.
    Vi ses och hörs. Hoppas att vi kan låna Joe och Tua någon dag nästa vecka.

    Stor kram, Åsa

    P.S Det känns tomt och trist efter den bittra förlusten igår. Grymt besviken att jag har kusiner som hejar på SAIK, vilka förrädare. Morr...

    SvaraRadera
  7. 1 april och har precis avverkat ett Vasalopp på isen med eleverna. Såg inte till Joe men han var väl också där någonstans.
    Tandhygienisten kan inte hjälpa till med tänderna? Kanske börja bli läge att
    lyssna på ljudböcker. Det finns ju biblo på sjukhuset så din fru får kanske gå förbi och låna.Hoppas du kan sova lite på dagarna.
    Stor kram

    SvaraRadera