onsdag 30 mars 2011

Odling

Lätt feber har hållit i sig hela dagen. 38,3 nu på kvällen så nu har de tagit blododling för att fastställa antibiotika att sätta in.

Musiktips: Graveyard. Nyupptäckt band (för mig alltså) som är aktuella i både TV, skivsläpp och till Kirunafestivalen i sommar. Fullkomligt osar tidigt 70-tal med utsvängda brallor och feta mustacher.

http://www.youtube.com/watch?v=OnGBa8dVm6k

3 kommentarer:

  1. Nog är bowling en pensionärssport alltid. Tyvärr är kroppen redan där, jag har träningsvärk efter gårdagens bowlingträning med Görre. Han gjorde för övrigt pers på 200!! Trots detta fick jag behålla min plats i laget och ikväll lyckades även jag ta en match. Jag och Matte kämpade på bra i kvällens match och AIF vann välförtjänt.
    /Monne

    SvaraRadera
  2. Mars månads sista dag. På bloggen för att läsa om sticket har gjorts och "flaskan" skickas till Umeå idag.Väntan, väntan om den första kuren gjort verkan. Du har väl fått antibiotika nu mot infektioner.Detta är en hel vetenskap men litar på läkarna vad annat kan man göra. Hoppas att ni båda haft en lugn natt och sovit gott. Kram mamma Karin

    SvaraRadera
  3. Jag vet inte om du kollat upp mina låttips som jag gav tidigare men apropå 70-tal så vill jag verkligen rekommendera The Black Keys och låtarna "Tighten up" och "Howlin for you". You will like.

    SvaraRadera