fredag 18 mars 2011

Stats

Värdena förändras som förväntat. Blodvärdet har stigit till 97 efter två påsar transfusion igår. Vita blodkroppar har halverats men är ändå flera gånger högre än normalvärden. Nu minskar dock även de vita blodkroppar som hanterar infektioner så det kan blir "isolering" vilken dag som helst nu. Helt enligt plan dock.

Väger över 66 kg, gått upp ca 2 kg alltså. De trycker ju i och för sig i mig ca 4 liter vätskor per dygn så det är väl inte så konstigt...

/Mika

6 kommentarer:

  1. hej mikael
    Hoppas att allt går bra för dig. Tänker på dig och Monika. Det här klarar du även om det säkert känns jobbigt just nu.
    Har ätit god middag hos mamma och Harry. Per-Eric och christer är på möte i Luleå.
    kram till er båda
    märtha

    SvaraRadera
  2. Det låter som att det går som det ska! Henrik hälsar! Har kämpat så hårt med en tentauppgift idag att jag har ont i huvet nu. Så semester en vecka i Åre kommer väl till pass nu. Sen blir det tentahelg och sen kommer jag till Luleå.

    Den är riktigt bra den filmen!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Hej Micke och Monne,
    Vilket kanoniniativ att lägga upp detta. Nu kan vi följa hur det går för er(nästan som man vore där) trots att man är bosatt i förorten. Skönt att läsa att du trots vad kroppen utsätts för mår bra och har humöret uppe. Måste dock erkänna att man kan gå upp i vikt utan att utsätta kroppen för samma behandling.

    Jag trodde jag var en fena på teknik men jag är ödmjuk numera efter att det tog över en 1/2h att lägga in en kommentar. Detta är min första resa i bloggrymden.

    Varma hälsningar från Hasse, Eva och Noel

    SvaraRadera
  4. Hej Kuben! Skickar en hälsning från ett vårlikt Dublin som återhämtar sig efter St Patricks igår. Är här över helgen och åter i Stockholm på söndag eftermiddag. Hoppas dagen gått enligt förväntningarna och att du känner att läkarna ger dig adekvat information löpande. Som det gamla Thin Lizzy fan du är har du säkert redan upptäckt det, men om inte, de har börjat återutge remastarade versioner av de gamla albumen. Något att lyssna igenom när du börjar tröttna på TV-serier!? Liksom för Hasse är det min första resa bland de nya medierna. Du har verkligen lyckats få igång många äldre konservativt bevandrade medieanvändare att börja hänga med i utvecklingen. Många hälsningar från Lars F. Ps hälsa familjen

    SvaraRadera
  5. Hallå där, skönt att behandlingen har kommit igång! Nu är det bara att tuta, köra, svänga och växla; DET här fixar du!! Härligt med sovmorgon, det har jag sett fram emot hela veckan.
    Ha det så länge.
    Kram från oss i Kiruna

    SvaraRadera
  6. God morgon har ni sovit gott. Verkar gifterna Mika åt något håll? Vi har faktiskt varit på PRO dans igår kväll med Ammi o Sture det var trevligt, men tankarna är hos er hela tiden. Jag vill att medicinerna ska verka men då blir du så dålig och det vill jag inte. Kram Mamma

    SvaraRadera