lördag 4 juni 2011

Dyra påsar

Har fått veta att en sådan här cellgiftspåse kostar ca 6 000 kr och då ligger den i mellanskiktet. Just nu får jag fyra omgångar per dygn.....


De har byggt riktigt snygga verandor runt den gamla dammen vid universitetet, där passade Monne på att vara en latte-hustru.

Monne och barnen är på bio med Majsan och Nils. Tore och Eivor ser på "Så skall det låta". Värderna går fortfarande uppåt trots fjärde dagen med cellgifter.

/Mika

5 kommentarer:

  1. Snygg fru du har! Vi har grattat Jonnys son Leo som hade kalas idag. Gott fika! Träffade Göte och Göta som mådde bra och trivdes i Luleå och nya lägenheten på Björkskatan.
    Meddelade min icke-sportintresserade syster att det är EM-kval mellan Portugal och Norge. Hon tackade för infon eftersom Lissabon kryllade av berusade norrmän.
    Fasen att värdena inte går ned trots cellgifter. Vi tänker på dig och din familj!
    Kramar från Smedkroken

    SvaraRadera
  2. Latte!? Det var då för väl, trodde hon satt på parkbänken med en öl-burk. Kostnaderna för sjukvård skall Du se som en återbetalnig av skatten . Kramar till Er alla. Lars o Margreta

    SvaraRadera
  3. Hoppas nu värdena ger sig iväg åt rätt håll ändå. Håll i och håll ut!

    /Många kramar från Martin och Johanna

    SvaraRadera
  4. Hej,det är problem att ta sig in på bloggen och i vissa fall att skriva en kommentar.

    Väl hemma i Gammelstad kan jag skicka en kommentar. Jag ska kolla med syrran om vi kan lösa detta på något sätt./Monne

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Här dyker en ny bloggare upp dock i formen av en gammal tant nämligen en av Mikaels fastrar. Jag fick en inbjudan av Karin och tyckte först att jag klampande för mycket in i den privata sfären. Dock fick jag veta av Mikael att det var helt OK och att i en livssituation som ställer allt på huvudet så öppnas många nya dörrar för kontakter. Mikael - du är en fantastisk kämpe och har en fantastisk fru vid din sida plus många goda vänner som kommer med uppmuntrande och stärkande ord. Du skriver själv att du är fysiskt och psykiskt stark så att du klarar av en lång och besvärlig behandling vilket är av mycket stor betydelse. Motion är färskvara och det är bra att du tar alla tillfällen som du själv och din ork fixar. Det kommer du att ha nytta av i alla lägen. Snart är det dags för dagen D! Vi tänker på dig och tro på det allra bästa. Här kommer en virtuell kram från oss till dig och Monika.

    SvaraRadera