tisdag 14 juni 2011

Tisdag 14 juni

Nu har barnen åkt upp till Luleå med buss och det kändes vemodigt att se dem åka iväg. Joe var inne på att hans föräldrar är lite slapphänta eftersom vi skickar dem själva med bussen, men herregud, de är ju nästan tonåringar och skulle om det var för drygt 50 år sedan gå ut i arbetslivet!

Mika har haft en jobbig natt med benvärken, endast ett par timmars sömn trots intag av starka tabletter. När vi dök upp fick han massage vilket funkade ganska bra. Han ville ha hårdare tag men eftersom trombocytvärdet är lågt finns det risk för inre blödningar, vilket gör att jag blir lite feg att ta i. Mika har fått erbjudande om distanshealing. Jag är skeptisk till DISTANShealing men det skadar inte att testa.

Idag var tandhygienisten in och kollade i munnen. En vanlig biverkning är sår i munnen. De har till och med en färdigtryckt blankett för detta. Där graderas patientens besvär från 0-4 där 4 är: kan inte inta något. Mika har fått lätta munbesvär idag, grad 1.

Joe trodde att en 80-årig tant bodde i lägenheten, inte någon 25-åring.
Grannarna hade nog hoppats att uthyrning gått till någon 80-åring istället.


Igår passade Mika på att följa med till lägenheten där han testade en av gitarrerna.
Kanske Steelfingers återuppstår??


"Munblankett"

Våra gulliga tonåringar!

6 kommentarer:

  1. Hej !

    Bra att din brors benmärg påverkar positivt, .. vilket väl växtverkan bekräftar. Det finns väl behov av uppbyggnad efter sjukvårdarnas framfart med din kropp. Hoppas nu inte din brors befruktning påverkat virituosfingrarna på gitarren negativt.
    Mkt roligt att känna din optimism efter så oerhört tuffa behandlingar.
    Sätter mig i bilen nu för att köra 5 tim till Lycksele, ..möte Ltn.
    Kommer att koppla av med lite skivor som tex Claes Jansson "Skuggorna runt slussen", Astor Piazolla och Elena Papandreou.

    Många hälsningar,... tack för att du stöttat Camilla i sitt arbete !

    SvaraRadera
  2. Distanshealing låter coolt. Jag väntar på Facebookhealing, känns bara som en tidsfråga innan det har kommit.

    Stora barnen är, kommer de ned sen till helgen igen? Saknar er. Och imponerade över eran kamp!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Läs månadens Filter. Där finns en bra artikel om tennisföräldrarna Canleone. Ni kommer att känna er mesiga. Elliot flög ensam som 4 åring. Vid 14 fluttering till USA.

    Jagkan köra lite distansmassage, lovar att inte ta i för hårt.

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Kanske kan ni ordna ett gig i Ume för Steelfingers, det börjar väl bli dax för 20 års återförenings jubileum. Det kanske finns ngn avdelning som kan anlita gruppen mot lite betalning! jag förutsätter att vi lämnat det akustiska 19 talet och återförenas i 20 talets digitala Guitar hero format.

    Kämpa på

    SvaraRadera
  5. Tror jag måste kolla in vår release CD med Steelfinger guitars, den såldes inte så bra men var en riktigt bra cover av "free falling" i mina öron, väntar ännu på att Bert ska ringa! Funkar inte det bra kan vi alltid falla tillbaka på vår förmåga att göra riktigt bra skräckfilm "childsplay", fortfarande en av 1900 talets bästa filmer!(eller..) Hoppas behandligen går bra, vi tänker på er! höres..

    SvaraRadera
  6. Gig ordnat på demensavdelningen, betalningen består i att få fika tillsammans med patienterna.

    SvaraRadera