söndag 19 juni 2011

Midsommartips/Sommartips

Med Cessa och Åsa här på besök fick jag återuppleva restaruang Rött och Stations caféet, en liten nostalgitripp med trevligt sällskap. Nu har Mika både käkat kvällsfika och frukost. De sänker morfinintaget, små pupiller är ett tecken på överintag sa systern när hon kollade in Mika i morse... tänk vad vi lär oss...

Efter att ha hämtat Maria från flyget tog vi en promenad ner till sjön. Det var skönt att sitta och ta en latte på bryggan i det hyfsat fina vädret. Mika fick lite golfkänsla då han låg och slappade under mitt golfparaply.

Här kommer några bra semstertips om ni nu råkar ha kalendern oplanerad. /Monne

Björklidens golfbana.

Kajaktur runt Seskarö skärgård.

Kantotur nedför Tavvaätno.


Cykeltur till Robakksbotten.

Vandring till Trollsjön.

Vandring till Kebnekaise.

5 kommentarer:

  1. Det var jätteroligt att träffas. Ni gör det både bra under så tuffa omständigheter. Positivt att Mika kan börja äta på vanligt sätt igen. Mysigt att ni fått en ny gäst. Vackra bilder från de norra delarna av Sverige och Norge. Det finns mycket fint att uppleva.Vi har varit på Hägnan där det var spelmansstämma. Vi tittade på griskultingarna och gick lite nära när en av dem skakade av sig lera/bajs på oss. Vardagsdramatik. Annars leker Agnes doktor med alla sina mjukisdjur och med L-E som mycket nöjd patient.
    Många kramar och tankar från Smedkroken

    SvaraRadera
  2. Hemma igen efter en tur till stugan i Ängdalsro, med "vårbruk" på agendan. Gräsmattan hade behövt slås med lie...
    Avslutade på F 21 med flygets dag. Det sades vara drygt 35000 åskådare där, vi blev faktiskt lite impade av flygplanens loopar men Eric Saade var bäst tyckte barnen.

    Tänker på er och håller tummarna så in i vassen ska ni veta där nere i Umeå.

    SvaraRadera
  3. Hej, efter en lång och rolig träningsläger i dans, läser vi bloggen och kan bara skratta åt alla trevliga inlägg. Gud så skönt det känns att så många är med er!! Skönt Micke att se att du är så positiv. Det kommer man långt med, det vet vi som ni ju känner till. Snart kan vi även se er på dansbanan. Du har ju fått Peters benmärg och han har ju precis lärt sig det där med tryck och drag och så vidare. Fast det är väl peace of cake for you, som svängt dina lurviga sen många år?

    God natt till er från oss två! Vi har alltid så många tankar om er och ert välbefinnande!

    Kramar från Tore och Eivor

    SvaraRadera
  4. Det var jätteroligt att träffas. Ni är fantastiska båda två. Vilka kämpar! Vad skönt att Mika kan äta igen. Piggelin blir kanske lite enahanda i längden... Jättefina bilder! Ni har onekligen varit aktiva genom åren. Imponerande!
    Här i Luleå står regnet som spön i backen idag. Inte så uppiggande på måndagsmorgonen. Man får påminna sig själv om att det är bra för växtligheten.
    Vi håller alla tummar för fortsatta stabila värden. Ni finns i våra tankar! Kramar Åsa m.fam.

    SvaraRadera
  5. Hej på er. Avslutat terminen på Granön. Det var roligt och ett underbart väder. Som ni förstår så pratar vi om er och tänker på er ofta. Malin ska sommarjobba i Kebnekaise i sommar så då ska vi åka dit. Jag hoppas att det blir er tur att ha en bra semester nästa sommar. Hoppas nu vekligen att värdena fortsätter att vara bra.
    Kramar från Solveig

    SvaraRadera