söndag 12 juni 2011

Tre dygn efter transplantationen

Mikas värden fortsätter ner vilket är helt enligt planen, vita är 0,5. Han mår bra, är lite trött och har värk i benen, massage funkar bra tycker han!! Rogge har varit här, han har sovit både på sjukhuset och i lägenheten med barnen. 

Tidigt i morse smet jag iväg för att spela golf. Jag gjorde allt för att ingen skulle se mig, och jag lyckades. Jag vill ju inte att ryktet ska gå att Mikas fru spelar golf medan han ligger sjuk. Tyvärr berättade Mika till morgonpersonalen vart jag tagit vägen. Jag tycker att de tittar lite konstigt på mig. För övrigt värker också mina ben, jag vill ha masse =).
/Monne


Mika pressar i skugga....

Umeå har en fin äventyrslekpark nära Nydalasjön.

Det blev lördagsmys på en kinarestaurang.

Rogge på väg upp till Luleå med buss.

7 kommentarer:

  1. Hej, skönt att höra att värdena går ner enligt plan. Hoppas det finns några små "djävlar" i Peters benmärg!!

    Micke, du tycks njuta av "solen". Skönt och se!

    Jag tror inte att personalen tittar snett på dig Monica. De vet hur viktigt det är att du håller dig frisk och positiv. Då hjälper du Micke att bli frisk på bästa sätt.

    Har ni haft fint väder idag också? Kul att Joe och Tua fått rasa ut lite i lekparken.

    Vi har städat husbilen och gjort den i ordning för kommande resor.

    Massor av kramar till er alla fyra!
    Mommo och Moffa

    SvaraRadera
  2. Fina bilder på er alla! Mikas solvanor påminner om mina egna. Skönt att det verkar gå planenligt. Det verkar ju bra att frun golfar och får ny kraft. Kramar från Smedkroken

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Vi får se om det funkar att göra ett inlägg. Sidan ser så konstig ut sedan
    vi kom hem...Vi följer varje notering men det har som sagt varit svårt
    att skicka ett inlägg.

    Det är skönt att se att Mika njuter av värmen och att Monne tar sig lite egen tid
    och att barnen hittat lite klätterställningar att leka i.
    Vad ni än tar er för så är ni värda det, och ändå mer där till!!!

    Hoppas att ni har haft en bra helg, i sällskap med Rogge.
    Nu finns inget annat på "kartan" än att transplantationen har gått bra
    och att allt nu faller på plats som det ska.

    Våra tankar och kramar till er från oss på Rödinggränd

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Normalt väder i Kiruna ikväll + 8. Passar bra då man ska jobba imorgon, det är ju inte så eftertraktat att vara på jobbet när det är + 30. Lämnade Skutskär imorse där tempen visade + 24 kl. 10.30, vilket blev bra badväder senare på dagen för barnbarnen. Nästa kull barnbarn ska ta grönt kort i golf till veckan så killarna hämtade jag från Vittangi på väg hem till Kiruna.
    Skönt att de vita dalar och att du Micke passar på att ta "frisk luft" med skuggsol. Skönt att ni alla kan vara tillsammans där nere, finns ju lite mer att göra för Joe och Tua, bl.a. bada, samt att frun tassar iväg och golfar. Vi skickar kramar till er alla, må gott, vi höres.

    SvaraRadera
  5. Jag har haft en hektisk helg, skönt att se att ni också varit aktiva. Tror det är jätteviktigt att ni försöker leva livet så gott det går under den här perioden, och så tänker säkert läkarna också.

    Umeå har ju sina fina sidor och Nydalasjön är verkligen en av dem!

    Sent hemkommen från lindy på utomhusdansbana och nu måste jag hetsstäda lite inför besiktning och lägenhetsvisning imorgon. Känns nervöst att ha en massa människor klampandes i min lägenhet.

    Snart kommer jag till er, längtar särskilt mycket nu när jag ser bilderna på er!

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Ja! Nu funkar kommentarerna här också. Måste erkänna att jag blir lite nostalgisk av Ume-bilderna, men inser att det börjar vara några år sen vi lämnade den trakten. Här i Gammelstad har Malte börjat GIFF-arnas fotbollsskola, med morfar som privatcoach. Första dagen hade visst gått bra. Vi kliar oss pga solsveda och turkiska myggbett. De rackarna är värre än "våra" myggor, låter inte alls och lämnar stoora kliande märken. Vi kanske kopplar på husvagnen och drar neröver under semestern, hoppas vi kan ses då. Tänker på er. Kram

    SvaraRadera
  7. Bra att ni följer planen. Tror inte heller att personalen tittar snett på dig Monne. Det låter klokt att du gör sånt du mår bra av.

    Här är vi inne i vab-svängen igen. Moa har vattkoppor. Tror man... Alternativt är det myggbett som startade med ett par dagars feber. Vi är iallafall hemma i skift tills kopporna/myggbetten är borta.

    Vi tänker på er hela tiden (även om vi inte är så bra på att kommentera). Kramar

    SvaraRadera