tisdag 7 juni 2011

Tillfälligt sviktande form

Kände av gifterna ganska rejält under gårdagskvällen. Lite lätt feber och trött och matt. Kanske vätskeförgiftning? Urinmätningen landade på mellan 7-8 liter vilket givetvis numera är gällande världsrekord. Fortsätter med urinmätning idag också men jag har väl blivit lite mer rutinerad och timar tillfällena så att jag håller nivån för 3-timmarsintervallen.

Mår dock helt ok idag igen.

Finland idag, lite större match än ett decimerat hockey-VM.

Apropå TV så var det en städerska idag som underkände Dannes kopplingar. Hon kopplade Boxen direkt ur antennutaget och plockade bort bordsantennen som balanserade på en hög med pocketar för bästa mottagning. Det var lättare på den analoga tiden.

Körsbärsträdet blommar i stugan.


...och den norska brudspirean

/Mika

7 kommentarer:

  1. MIKA!
    Sviktande form ingår så att säga i priset. Det är hård dust du utsätts för nu. Skönt att du ändå kan ha orken. Kämpa på - det kommer att ordna sig.
    P.s Ingen kan i allafall klaga på urinmängden ...

    SvaraRadera
  2. Hej Mikke !

    Låter slitsamt, .. du tränar o bygger upp o sjukhuset bryter ner.
    Jag hoppas du känner att du är i goda händer. Här vankas BRM, P2 o Bdg, ..
    ja, du vet.

    Jag skickar med många hälsningar !

    SvaraRadera
  3. O så vackra bilder från stugan! Det verkar ju som ryssvärmen är på väg till Norrbotten. Då blir kusin Åsa och säkert många andra glada och det kommer växa så det knakar.

    Hoppas Peter kom fram ordentligt. Ruggigt att ligga där ensam och må dåligt, skönt att det känns bättre i dag. Känns väl bättre inför torsdag om du är piggare också.

    Kramar från ett stekhett Uppsala

    SvaraRadera
  4. Tjena...
    Svar på bloggen IRL, lite öm i kroppen, inget värre, ska kolla fotboll med Mika här på hospitalet..
    Middag på G för Mika, själv tar jag en sväng ut på stan å bygger kroppen med skräpmat, inför morgondagens skörd.

    Häls: Peter

    SvaraRadera
  5. Trevligt med sällskap under fotbollsmatchen (av en som intresserad på riktigt antar jag). Vad bra med en stark donator som laddar med skräpmat.
    Hälsningar från ett sommarvarmt Luleå (och nu är myggen också här)

    SvaraRadera
  6. Återvänt till Luleå efter några fina dagar i Sthlm. Vetskapen om den utlovade ryssvärmen gjorde det dock lättare att lämna finvädret. Du har rätt Kina, jag är en riktig soldyrkare. Jag får aldrig nog.
    Hoppas att bröderna får en riktigt fin fotbollskväll. Vi håller alla tummar för er nu. Ni finns i våra tankar. Kram, Åsa

    SvaraRadera
  7. Håller med tidigare talare; sviktande form vore ju konstigt om du inte har ibland med tanke på elakingarna i kroppen. Men tur att Pekka kommer nu med sina hjälteceller som ska spöa skiten ur elakingarna!

    Heja heja Lindehag brothers!

    SvaraRadera