lördag 18 juni 2011

Giftemål

Ev kanske sådana här händelser som drabbat oss påverka och väcka tankar hos andra som finns i ens närhet.

Nu kanske bara nedanstående trevliga händelser bara inträffade för att de inblandade tyckte att det helt enkelt var dags efter 15-20 års samvaro. Stort grattis i alla fall till Pello och Vickan samt Pålle och Kricko.




/Stort grattis från oss, vi ser fram emot kommande firanden.

12 kommentarer:

  1. Ha haa, heregud vicken bild,vi ser ju måttligt
    glada ut!!!

    Det kändes som att det var dax efter 20 år....vi hade ju planerat det en tid
    även om det blev lite stressigt med vittnen å så men då hade vi ju
    pigga vänner som ställde upp! Tack för det!!

    Grattis oxå till Pålle och Kricko!!

    När ni kommer hem igen efter detta så ska vi självklart fira lite.
    Kämpa på nu!!!

    Kramar från Sunderbyn

    SvaraRadera
  2. Åhå, vad fint med bröllop mitt i allt, grattis till makarna!

    SvaraRadera
  3. Grattis till Pålle & Kricko!
    Vickan & Pello fick jag ju förmånen att få följa på
    nära hålla tillsammans med Monne.
    Välkommen till giftasgänget. Ni kommer ju iaf inte behöva
    le så mkt åt bilderna om några år. Annat är det med underteckand
    och maken som har giftasbilder från 1995. En aning 80-tal, fast
    det är mitten av 90-talet.

    Njuter av sol på altanen, gubben jobbar långpanna och det
    stundar middag hos nyinflyttad granne.

    PS Har hälsningar till er från Matte Dalberg DS.

    Önskar alla en bra lördag.

    /Nina

    SvaraRadera
  4. Hej!, efter 21 år slog vi till och gick med i giftasgänget,(jag lämnar nu officiellt K.U.K, Kiruna Ungkarls Klubb) jag har lovat göra Kricko till en ärbar kvinna i nöd och lust. Vi gifte oss i stadhuset i Kiruna! Ett stort kyrkobröllop kändes inte som det var läge för oss, det är faktiskt mycket möjligt att tankarna på detta kom efter allt ni varit med om. På stadshuset pågick samtidigt förberedelserna inför årets pensionsfest med 25 års klockor osv.. brorsans Karin skulle faktiskt få en sån klocka på kvällen, hur som helst höll en orkester på att öva upp sig inför kvällens danser samtidigt, när vi gick förbi tonade brudvalsen igång och vi blev helt sonika tvugna att dansa hela valsen mitt på stadshusgolvet inför personal och turister som befann sig där!. 1-2-3, 1-2-3, 1-2-3 ekade i huvet..tänkte att nu jäklar får man inte tappa takten, efter 2 min började en lätt kramp i vaderna pga. den avslappande stilen man hade (på tå, dra in magen, upp med hakan, 1-2-3 ..1-2-3 osv) Kricko var så strålande o fin men lite för lång för mig pga. hennes fräcka klackaskor (det var därför jag tåade hela tiden)nåväl allt gick fint, just nu är vi i Stockholm, vi åker till Grekland på 2v. semester, så nu kommer vi inte åt datorn på ett tag men vi tänker som vanligt på er varje dag, 1000 styrkekramar från fam.Pålsson!

    SvaraRadera
  5. ..glömde en sak,,GRATTIS Pello o Vickan!

    SvaraRadera
  6. Och nog är det så att er situation fått oss andra att tänka till. jag tror att jag och Henrik båda tänkte att vad går vi egentligen och väntar på? Man kan ju inte veta hur livet med varandra ska bli, om man inte ens testar.

    Imorgon ses vi!

    Kramar

    SvaraRadera
  7. Grattis till er alla!
    Pålle, var träffas vi och skålar?

    SvaraRadera
  8. Ja, få se nu!, jag längtar efter att vi ska få träffas, prata o vara tillsammans!, vi missar festivalen osv. pga. Greklandsresan men hösten är nästa tillfälle, vi har ju "jagat" fågel varje höst(snitt är 1 ripa fälld av fyra man/fyra dagar = inget att skryta om) ca.V41-42 med Robban och numera Hasse som tillkommit senaste 2 åren (han har insett att stockholm inte har allt), tänk tanken att vi sammanstrålar vid kajen i torneträsk, Robban kommer med fet båten (115 hk typ miami vice båt, han har sin fula mössa med toffs o vägverkets senaste fluoreserande jacka på sig), vi åker till kortolahti i 150km/t över grov sjö (2 mil väster om civilationen) och promenerar på fjället på dagarna, eldar bastun på kvällarna och pratar tills vi somnar i soffan, hela V75 gänget är med!, det vore min bästa svensexa!

    SvaraRadera
  9. Ok, en annan tanke som jag hade var att när ni nu råkar vara i Sthlm hade vi kanske kunnat mötas upp en snabbis och skåla men ni har kanske svårt att komma loss? (jag är nämligen på väg ut en sväng)

    SvaraRadera
  10. Hej MIka&Monne! Hoppas att allt går som vi vill ! Vi ska till Umeå den 22 och då skulle det vara roligt att träffa er om det passar. Vi tar kontaktar er på morgonen samma dag. Tills des ha det jättebra!! Kramar i massor Marianne&Lennart.

    SvaraRadera
  11. Hej Marianne och Lennart! Vad roligt, då får jag träffa er också, är nämligen där då!

    SvaraRadera
  12. Stort grattis till de båda brudparen, Ni har i a f prövotiden avklarad!

    HÄlsn Anna & Jögge

    SvaraRadera