söndag 8 maj 2011

Frossa

Legat och frossat en stund och är nu lite lätt varm efter att tabletterna börjat verka. Det är helt ok ändå, inget annat än feber som man får kämpa ner med jämna mellanrum.

Fick trombycyter idag då det rasat till 9 imorse, tänk att dessa var en bra bit över 600 för en vecka sedan. De vita går inte att mäta längre <0,05 står det endast och det verkar jäkligt bra. Jag tror dessa bör hålla sig riktigt låga i ytterligare några dagar enligt läkarnas önskemål.

HB-värdet går ändå inte ner så mycket, legat mellan 90-95. Jag tolkar det som att det inte finns några onda vita blodkroppar som äter de röda.

Kanske satsar på läkaryrket efter detta...

Svägerskorna åker hem idag, tusen tack för all er hjälp. Ni är guld värda.

/Mika

Söndagsmys!!

4 kommentarer:

  1. Det är roligt och läsa att den senaste kuren verkar har fungerat. Känns som att skynda på läkare med att börja med benmärgsbytet nu när värdena är låga som det ska vara om jag förstår detta rätt. Slutetappen efter Kroatienresan gick bra. Endast ett rådjur rusade över vägen framför bilen, hjärtat rusade till maxfart men Harry har god reaktionsförmåga, rådjuret klarade livhanken och vi oxå. Promenad idag skönt men med betydligt mer paltor på än i Kroatien. Vi ses på tisdag. Kram Mamma Karin Harry håller också tummarna och hälsar.

    SvaraRadera
  2. Tack Micke, det är bara kul att kunna hjälpa till!

    Ps, veckans lästips: http://olalindholm.blogspot.com !

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att allt det går som det bör göra enligt läkarna.

    Det är tur att vi är så många som kan rycka in och hjälpa till. Vem vet vem som står näst i tur? Vi behöver varann.

    Hoppas att du Karin fick en fin resa trots allt som händer här hemma. Ser att det är du som åker till Strandvägen härnäst. Skönt att du kan komma under vardagar.

    Många kramar från mig och Tore

    Antar att du tittar på hockey för det gör Tore.

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jobbigt med feber, men är det det som krävs... Låter finemang med värdet av de "onda".

    Har fått hem Calle och Peter från kusten. Fotbollscupen gick väl inte så bra för laget, men de har haft kul och det är ju viktigast.

    Jag och Mattis har slöat här hemma med "junkfood" och film. Har sett "The Town"(Ben Affleck) och "Hämnden"(Mikael Persbrandt). Två bra filmer som rekommenderas.

    Kram Lenita

    SvaraRadera