måndag 30 maj 2011

Inskrivning i Umeå

Utskriven från Sunderbyn där de hade full koll, till inskrivning i Umeå där Mika själv fick berätta vilka mediciner han får och vilka tider. Eller vill de kolla om han har koll på läget??

Idag har det varit mest information om vad som väntas komma. En del provrör med blod har tagits och ett nytt EKG. Visserligen gjorde Sunderbyn ett EKG igår, men tro det eller ej, de kan inte kolla på datorn vad resultatet blev. Mika fick med sig ett brev innehållande provsvar som han fick ge till läkaren, kanske EKG resultatet saknades??

Idag var vi på långpromenad. Det är lika bra att passa på innan cellgiftbehandlingen sätter igång på onsdag. Då blir det att sitta fast i dropp i timmar. Vi var och kollade in en lägenhet som vi kommer att hyra en månad iallafall. Den ligger på promenadavstånd från sjukhuset. Det är fart och fläkt i området runt sjukhuset. Studenter och cyklar i massor.

Mikas värden har gått upp ytterligare. Idag ligger vita på 2.0. Det känns så skönt att behandlingen kunde starta tidigare.
/Monne

Både tv och dvd finns.

Min säng, sponsrad av cancerfonden.

Utsikt från rummet.

7 kommentarer:

  1. Låter bra med lägenhet. Umeå är en fin stad. Jag trivdes där.Verkligen bra med tidigare lagd behandling.

    SvaraRadera
  2. Känns säkert nytt och ovant med Umeå, och det tar väl någon dag innan de fått full koll. Men det känns himla skönt att ni är på plats och att behandlingen kan starta när det nu är som det är.

    Vi som inte är lika utpräglade tävlingsmänniskor har lärt oss se på vinnarinstinkt ur ett helt nytt perspektiv. Go for it!

    /Många kramar från Martin och Johanna

    SvaraRadera
  3. Skönt att ni fått komma ner till Umeå o även ordnat med en del praktiska. Det känns bra att få höra att vita blodkropparna stigit o förhoppningsvis är Micke stark fysiskt o mentalt för nu jäklar ska "olle motas i grind".
    Lycka till/faster m fam.

    SvaraRadera
  4. Skönt att ni är på plats. Umeå har nog full koll de också snart.

    Ladda på alla sätt ni kan!

    Kramar, Pia och Robban

    SvaraRadera
  5. Vi tänkte speciellt på er vid morgonfikat ca 8:30. Vi hade viljat ge er en bamsekram och om den gav liv och förtröstan så är vi mer än lyckliga!!!Lets go for the future!INGENTING KAN HINDR ER!!!!!Kämpa och det gör vi också med all den kraft vi kan!! Bamsekramar till er från Marianne & Lennart.

    SvaraRadera
  6. Skönt att ni kunde vara ute en lite längre stund idag och väldigtväldigt bra att de kör nya kuren nu på en gång!

    Känns kanske lite tryggt på nåt sätt också att ni är hemtama med Umeå.

    KRAMAR!

    SvaraRadera
  7. God morgon från ett mulet Gstad 10 gr. Sängen du sover i Monne verkar flådigare än i Sbyn. Pajala Lions ger allt sitt överflöd till Cancerfonden i Umeå, bra va? Joe har sovmorgon idag men är redan uppe då lillasyster väckt honom och inte visste att han fick fortsätta och sussa. Kram mamma Karin

    SvaraRadera