torsdag 14 april 2011

Sista chansen...

..för Hadde att ta tillbaka SkAIK in i matchen.

Tua har sovit gott och och mysit på med spel, film och läxor...

Sessan var förbi och bidrog med en ny film, recenseras inom kort. Barnen åker upp till Kiruna imorgon och får lite traditionellt påsk-utelliv med Pecka och Lenita samt Tobbe och Nina. Kanonbra.

Kristina fortsatt nöjd med status på prover mm, inga transfusioner idag heller.

/Mika

3 kommentarer:

  1. Har faktiskt inte hängt med hockeyn riktigt, har tappat intresset vet ej vart den försvann.

    Vad mysigt att barnen vill och får sova över hos dig och kul att läsa att du är så pass pigg trots allt det du går igenom.
    Jag har "påsklov" nu och det känns otroligt skönt. Det har varit varmt och fint väder här och snön tinar alldeles för fort, är tveksam om vi kan ta oss fram till stugan till påskhelgen.

    Styrkekramar till dig från mig :)

    SvaraRadera
  2. Kommit hem från Calles kalas för ca 1 timme sedan. Gjorde Kiruna med ÖB, Clas Olsson,Rogers Anneli i Abisko på jobb. Lenita hade bakat gott fika och Mormor marängtårta allt var jättegott, oj du blir nog sugen nu. Kul att Tua trivdes med sjukhusnatt. Bra att doktorn är nöjd då blir jag det åxå. God natt kram från Mor.

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vad skönt att resten av fam. inte blev smittade av Joe.

    Här har vi firat Calle hela kvällen. Fattar inte att vår lillkille redan är tonåring!

    Har kollat in alla vädersajter som finns på nätet och tyvärr visar de dåligt väder upp mot Gränsen, men bra hit mot Kiruna. Så vi satsar nog på en skoter/fisketur närmare Kiruna.

    Härligt att du också får gå ut och känna på solen. Den har ju en läkande verkan på alla i små doser.

    Boktips från Mattis: Faderland, en mordgåta i nazityskland efter att Hitler vunnit 2:a världskriget.Det är alltså en alternativ historia. Kommer inte ihåg författarens namn. Finns även som flm. Den är uppladdad på Youtube(Fatherland). Sen gillar han alla Dan Browns böcker.

    Ses till påsk.
    Kram/Lenita

    SvaraRadera